Руски свещеник предложи армията да проведе мобилизация в нощните клубове на Москва

OFFNews 26 август 2023 в 17:43 5283 3

Снимка Скрийншот

Отец Андрей Ткачов

Руската армия да проведе мобилизация по нощните клубове в Москва, а "половозрелите коне с разширени зеници" да бъдат изпратени на фронта. Това предложи във видео, придобиващо все по-голяма популярност и одобрение в рускоезичните социалните мрежи руският протойерей Андрей Ткачов. 

"Хрумна ми, че вместо да зъзнат на Верхний Ларс и Нижний Ларс (ГКПП на границата на Русия с Грузия), летящите военкомати трябва да направят просто рейд по нощните клубове в големите градове, дори една Москва е достатъчна. Където „полово зрели коне“ в чудесна физическа форма и с добро парично обезпечение и всеки втори с разширени зеници прекарват цели нощи, пъхайки в гащите на виещи се на кола мацки банкноти.Ето тия здрави полово зрели коне, така да се каже, които в невоенно време нямат право, принципно изобщо не бива да се съгрешава, а да съгрешаваш тогава, когато връстниците ти остават без ръце-крака, това изобщо е свинство. Та там трябва един рейд, фюют (подсвирква) един да се направи и ви уверявам, това ще е толкова оздравяващ ефект, че страната си няма да я познаем", казва свещеникът.

Оказва се, което става ясно и по зъзнещите комисари във Верхний и Нижний Ларс, че видеото на протойерея е записано още миналата година, но придобива особена актуалност сега, когато на фона на ожесточените сражения в Украйна, където тежки жертви дават и двете страни, руски младежи от висшето общество купонясват с бели субстанции до бели зори в нощни клубове в големите градове. Първоначално гневът на попа е бил предизвикан от това, че руските православни младежи празнуват чуждия духовно празник Хелоуин и записът е бил направен навръх Вси светии м. г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4638

3

Того

27.08 2023 в 05:47

Как не му хрумна на отчето да призове Путлер за прекратяване на тази завоевателна война.

500

2

eggressive

27.08 2023 в 02:41

Ами нека попа да ги мобилизира и поведе към фронта като иска. Няма да е голяма загуба.

9347

1

Анализи

26.08 2023 в 21:09

Е нема такава държава.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика