Разкол в изборната нощ: Навални обвини Собчак, че е платена марионетка на вота

OFFNews 18 март 2018 в 20:51 8514 3

Ксения Собчак

20 минути преди края на изборния ден в Русия опозиционерът Алексей Навални обвини кандидата за президент Ксения Собчак, че е получила крупна сума, за да участва във вота.

В ефира на собствената си телевизионна програма, която се излъчва в YouTube, Навални разказа, че малко преди да издигне кандидатурата си за президент Собчак пристигнала в дома му "в два часа през нощта" и признала, че са ѝ предложили "огромна сума пари за участие в изборите"

"Много добре знам какво ти казвах тогава у вас. Предложих ти да издигнем кандидатурата на жена ти Юлия, а ти отказа" - отговори Собчак, която гостуваше в студиото на Навални.

След участието си в предаването Ксюша Собчак призна пред онлайн изданието "Медуза", че е имала разговор с Навални за пари, но ставало дума за спонсори.

Казах му, че съм намерила спонсори, по-късно му разкрих и имената на спонсорите. Много ми е тъжно, че Алексей така изопачава ситуацията, коментира опозиционната журналистка.

Навални е на мнение, че Собчак е "пародия на либерален кандидат", а участието й в надпреварата помага на Кремъл да представи опозицията в отрицателна светлина.

Той отхвърли нейното предложение за обединяване на силите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

2

El Commandante

18.03 2018 в 21:21

Сега да ви го кажа на чужд език, белким ме разберете:

Now, take this Ksiusha of yours, shine her up....shine her up real nice, turn this bitch sideways and stick her right up your candy asses!!!!

77927

1

El Commandante

18.03 2018 в 21:18

Ахахахахаха, ПЪЛЕН ТАШАК!!!