Quantcast

Путин помилва арпаджика

OFFNews Последна промяна на 20 август 2014 в 17:31 7248 23

Владимир Путин

Русия отмени забраната за внос на редица продукти, съобщиха руските медии.

С решение на руското правителство ще продължи вносът на безлактозни мляко и млечни продукти, хранителни добавки, сьомга, пъстърва, картофи, лук и грах за садене и др., става ясно от указа, подписан от премиера Дмитрий Медведев.

На 6 август руският президент Владимир Путин въведе забрана за внос на земеделски продукти от страни, наложили санкции на Русия. Санкции бяха наложени на САЩ, страните от ЕС, Австралия, Канада и др.

Редица руски производители обаче съобщили, че са останали на практика без материал за производство. От Съюза на рибарите например обяснили, че заради невъзможност да внасят в Русия размножителен материал за отглеждане на атлантическа сьомга, от 2016 г. Руските потребители може да останат без руска сьомга.

Промяната се въвежда, за да се защитят интересите на руските граждани, става ясно от указа на Медведев.

Според изчисленията на ЕС руското ембарго ще причини загуби за около 9 млрд. долара. От ЕК обещаха да обезщетят земеделските производители. За целта са отделени около 140 млн. евро. Очаква се обаче те да бъдат недостатъчни.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2014 в 22:31

И `кво пра`им, ако вносителите откажат доставки ???

21.08 2014 в 09:03

В магазин в Москва, тези дни:

- Имате ли риба ?
- Нямаме риба.
- А защо няма?
- Заради санкциите.
- Какви санкции ?
- Срещу американците.
- Добре де, ама американците си ядат риба, а ние не.
- Да, ама като спечелим войната никой няма да яде риба.

21.08 2014 в 04:13

Арпа да еде сега, деа и коня..

21.08 2014 в 00:22

вече ще му викаме Хуйло Арпаджика.......

xaxaxaxxaxaxaxaxaxa еваларка !!!!!

20.08 2014 в 23:37

Ну Володя обосрался блядь -ало как върви постановлението за забраната на стоки за първа необходимост ,ами за лекарства и мед.консумативи ,какво чакате товарищи действайте,бийте американския агресор и европейския капиталист.Всяко постановление на СОВНАРКОМА е удар по империализма.Внос на налъми само от „Корецката народно демократична република.А от братски Казахстан лой и лоени свещи.От Куба революционни идеи и кьорфишеци и т.н. и т.н.

20.08 2014 в 22:46

Те ще забраняват и вноса на западни автомобили, само където основните печалби не идват от продажбата на автомобили, а от сервизната част и продажбата на резервни части. С тези санкции само парадират и нищо повече, дори бих казал, че и не ощетяват запада, а собствения си народ. Не знам кога, както голяма част от руския народ, така и всички възлюбващи Русия ще разберат, че тази страна ще бъде уважавана само тогава, когато така наречената олигархия-мафия се махне от държавата! Който, каквото иска да говори, но е факт, че заради тези олигофрени Русия не е мръднала грам и въпреки целия потенциал, които има, нищо не прави...

20.08 2014 в 21:41

Смешно и жалко е да се гледа падението на Рашастан,напъните да бъде призната за ,,велика сила''
една пропаднала страна,един зомбиран народ,живеещ в паралелна реалност,манипулиран от диктаторите си,насъскван срещу целия свят...тъжно !

20.08 2014 в 21:40

Специален поздрав за този невероятно мил човек професор Балкански! С много любов!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0y6xUxaqNa4

20.08 2014 в 20:35

вече ще му викаме хуйло арпаджика.......