По-добре на фронта, отколкото с черпак: Вербуват рускини за снайперисти. Местата за управление на дронове са изчерпани

Батальонът "Борз" на контролираната от Министерството на отбраната ЧВК "Редут" предпочита обучени дами, но и без опит приемат

OFFNews 23 октомври 2023 в 21:22 7771 10

жени

Снимка "Важные истории"

Момичета на фронта със снайпер в ръка.

Батальонът "Борз" на контролираната от руското министерство на отбраната ЧВК "Редут" започва да набира жени за бойни специалности, които да бъдат изпратени на фронта в Украйна. 

"Първоначално нямахме жени, имаше само мъже. Сега решихме да се опитаме да въведем женски снайперистки отряд и женски отряд за БЛА (безпилотни летателни апарати), защото и жените могат да го правят. Моята задача като командир на отряда е да докажа, че жените не са създадени само за супи и деца", каза вербовчик за доброволческия батальон на ДНР "Борз" с позивна Веста пред "Важные истории". Изданието прави уточнението, че журналистката се е представила за кандидат.

Обявата е публикувана във "ВКонтакте". Договорът е за шест месеца, а заплатата - 220 000 рубли. За раняване - 1-3 милиона, за смърт - 5 милиона. След изпълнението на договора се присвоява статут на ветеран. Желателно е кандидатите да имат умения за боравене с оръжие, но ако нямат, ще бъдат обучени в Донецк за период от един месец. Веста отбеляза, че това е първият прием на кандидатки. Местата за управление на дронове са изчерпани, но все още има нужда от снайперисти.

Много жени участват във войната, но обикновено на конвенционално "женски" позиции, предимно като медицински лица и готвачи. Две момичета - Юлия Шеремет от Донецк (Демон) и Наталия Никонорова от Урал (Валкирия) - са обявили публично участието си в "Борз". Първата казва, че се обучава за оператор на БЛА и снайперист, а втората - за санитарен инструктор. В един от видеоклиповете на бойците от "Борз" се появява и маскирано момиче, което произхожда (според нея) от Башкирия. Тя е 23-годишната Карина Камбарова. Сражава се в отряда заедно със съпруга си Антон Борисов. 

Отрядът "Борз" е част от псевдо ЧВК "Редут", командван от руското ГРУ. Командир е роденият в украинския град Волноваха Дмитрий Зипир с позивна Borz, когото украинските служби за сигурност свързват с Министерството на държавната сигурност на ДНР.

Първоначално "Борз" (от чеченски: вълк) е името на ичкерийския полк на специалните сили, командван от Руслан Гелаев. Широко известен е като "специалните сили на Гелаев", които се сражават срещу руските войски по време на чеченските войни. Сега етническите чеченци продължават да се сражават срещу руската армия в подразделението "Борз" в състава на ВСУ.

Командирът на руското подразделение "Борз" не се смущава от това съвпадение. Дмитрий Зипир казва, че името се отнася за неговите бойци. "Борзовите, борзие-борзие, някак си е борз-борз... А вече по-късно научихме, че идва от чеченски "вълк"." Чеченските братя, мисля, също биха одобрили", казва той в едно интервю.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

900

10

Маги Стралска

24.10 2023 в 12:01

дали борз.... или борш.... нема разлика.... рашки блядки....

-529

9

6екеr4о

24.10 2023 в 09:47

Според личните ми наблюдения немалка част от рускините са изключително красиви на млади години, нещо, което бързо се коригира след задомяване и раждане на първо дете, да не говорим след второто - тогава задължително стават с обема на 200-литрови бойлери.

Другото, което е много характерно за тях е, че в резултат на липсата на елементарна свобода и удоволствия през целия им живот, те масово са развили и предават от поколение на поколение някакъв тъпоглав манталитет, долнопробен, сексуален, направо отвратителен. Виждал съм през живота си достатъчно много сексуални извращения, за да мога да твърдя това убедено.

Та къде другаде една "разкрепостена" блядка ще намери достатъчно мат`риал за безразборен секс, ако не в мурзилската армия...

1000

8

кинджал

24.10 2023 в 09:24

Еманципация по руски.

1066

7

alcom4

24.10 2023 в 09:09

Дами снайперисти. ...наемници "борзи"/вълци/ все надлъжни цели за украинската армия.Тия са кандидати за "груз - 200" и " груз- 300 ".Няма да бъдат пропуснати или да им се размине.

4638

6

Того

24.10 2023 в 06:00

Руzия е престъпна държава населена от престъпна нация.

12407

5

Bad Horse

23.10 2023 в 23:57

мъже, жени, деца са пропити с чувство за малоценност, което прикриват с войнственост и обидчивост. Проклета от боговете територия.

3251

4

динозавър

23.10 2023 в 23:35

Търсят мъже. Не че на фронта ще срещнат много, но в горката Русия много не са останали, а останалите са заети.

12078

3

edin slep

23.10 2023 в 23:06

Наверно мужики кончалис ...

Имаше новина, че от джамията ги прибрали натурализилани руснаци и ще ги засилят към фронта.

10298

2

AntiZ

23.10 2023 в 21:39

"Първоначално нямахме жени, имаше само мъже"
Чакайте, още тук виждам нещо съмнително. Червеите са двуполови и и играят основна роля в почвообразуването, особено актуално в украинския Чернозем. За кфи снайперисти става дума, за кфи 5 лв ...

345

1

Джендо Джедев

23.10 2023 в 21:35

То верно, на рускините от секса по-зле са им само пиянството и готвенето, та кви черпаци!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика