Осъдиха съпруга на Нанси Пелоси на затвор и пробация, шофирал пиян и дрогиран

Той излежа само два дни в ареста

OFFNews 24 август 2022 в 12:12 4641 6

Архив

Снимка БТА/AP

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси на пресконференция в Калифорния

Съпругът на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ Нанси Пелоси Пол Пелоси бе осъден на пет дни затвор и три години пробация за шофиране в нетрезво състояние, предаде БТА.

Пелоси ще плати и глоба от 1700 долара.

Той се призна за виновен за причиняването на катастрофа в Юнтвил, Калифорния през май, когато бил зад волана след употребата на алкохол и наркотици.

Въпреки присъдата обаче Пелоси няма да излежи петте дни в затвора. Причината - 82-годишният мъж вече е бил два дни в ареста. Останалите два ще му бъдат признати като излежани заради добро поведение, съобщи Си Ен Ен. Вместо да излежи оставащия ден в затвора, съдът постанови той да положи осем часа общественополезен труд.

Съдът постанови още той да премине тримесечен курс на обучение, който има за цел да намали риска от бъдещи нарушения на правилата за движение в нетрезво състояние.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12608

6

gadeff

24.08 2022 в 18:07

Колкото и вътрешно да се забавлявам, за 82-годишния дрогар, колкото и да не се кефя на онзи недообитък Нанси, така и няма начин да не оценя, че някой полицай си е направил труда да го спре и да пише. Кой ще спре бай х@й примерно, или Ленчито, или... а, дано..
Ами.. ко шъ прайм сега...

-60

5

офф бее

24.08 2022 в 14:44

В нашата кочина, вероятно (даже сигурно), щяха да го пуснат без да го проверят. А ако го бяха проверили случайно, след няколко дни щяха да си търсят нова работа милиционерите.

1220

4

хr4

24.08 2022 в 14:28

Ето това е държава! Закона важи за ВСИЧКИ! А не като Кочината на алкашите!

-7325

2

Тая вещица имала и мъж?!?