Quantcast

Мистерия с бяло момиченце в ромско семейство

Последна промяна на 19 октомври 2013 в 19:11 5635 15

Мистерия с русо момиченце в ромско семейство
Мистерия с русо момиченце в ромско семейство

Гръцката полиция арестува двойка роми, след като властите намерили петгодишно синеоко бяло момиченце, наречено Мари, в ромски лагер в централната част на Гърция. Семейството е обвинено в отвличане на детето.

Пет са версиите, по които работи полицията, съобщава Нова, позовавайки се на кореспондента си в Гърция. Според една от тях, момиченцето е родено от българка, която го оставила на ромите да се грижат за него.

Гръцките власти са поискали международна помощ, за да идентифицират четиригодишно момиченце, намерено да живее в ромски лагер в централната част на Гърция. Семейството, при което то се намирало е арестувано и обвинено в отвличане на детето. Полицията е посетила лагера близо до Фарсала в Централна Гърция в рамките на национална операция за борба с ромската престъпност.

„Нямаше никаква прилика с предполагаемите родители. По време на разпита те даваха противоречиви отговори. Постоянно променящите им се твърдения затвърдиха нашата увереност, че те не са биологичните родителите на това дете”, коментира директорът на полицията в Тесалия - Василис Халацис.

Според гръцката полиция най-вероятно детето е било взето или отвлечено при неизяснени обстоятелства през 2009 г. Направените ДНК тестове доказват, че момиченцето действително няма роднинска връзка с хората, у които е намерено.

За детето в момента се грижат хора от организацията „Детска усмивка”. Според тях то е доста объркано, тъй като е живяло при много лоши битови условия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.10 2013 в 17:59

Коментарите определено са расистки.

20.10 2013 в 17:59

само лоботомия им помага на такива като Слава. И пак не е гаранция. Но с евтаназия проблема се решава.

20.10 2013 в 17:57

То и на теб добре ще ти се отрази. Всичко ще си кажеш.

20.10 2013 в 13:30

Даno дойде и се саморазправи с такива като теб Слава! страшно е това което казваш и най-вероятно дори няма и как да си дадеш сметка за това....

20.10 2013 в 11:47

Кратък и ясен отговор: "ДА"!!!!!

20.10 2013 в 11:28

Даже аз смятам, че всички цигани трябва да преминават такъв задължителен, насилствен преглед със серум на истината и бой всеки месец. Профилактично.

20.10 2013 в 09:13

добре, само на мен ли тази информация ми звучи безкрайно расистки? :>

20.10 2013 в 08:03

Ясно е, че не тяхно детето. Пътят му е предначертан. Такива бели момиченца в цигански семейства има само за една цел - кражби, джебчийство. Като пораснат - и проституция. Белите момиченца добре се вписват в белите държави. Белите момичета събират понече "клиенти" край пътя. Дали отвличат децата, дали взимат изоставени деца от домове, дали самотни майки сами си дават децата, срещу заплащане или не... Момчетата не са им интересни. Трябва да се изкоренят тези практики... Отказ от толерантност, повече инструменти за контрол в социалните служби и полицията, задължително образование за децата, тежки наказания за "родителите", задължителна трудова повинност на "безработните".

20.10 2013 в 04:26

Евала на гръцката полиция!!! Това ако бяха нашите умници щяха да решат за най-лесно, че майката е проститутка забременяла от скандинавец и дори нямаше да се стигне до ДНК или някаква проверка.

20.10 2013 в 02:12

Вие сте невероятен титан на мисълта. А сега съобразете, че за да провери полицията това, трябва да обработи огромна база данни, а това не става за минути, дори с много бърз компютърен клъстър отнема часове.
Второ, за да има с какво да се сравнява, това дете трябва да е родено в родилен дом, да има акт за раждане и биометрични данни. Пък и да вземат тези неща, ще пислем че се бъркат в личния ни живот.
За останалото съм съгласен и даже предполагам, че е станало, но тези цигани може да не са първи по веригата.