Мъж се вряза в туристи в Египет с нож и уби две германки (обновена)

ОFFNews 14 юли 2017 в 19:47 8046 5

Две германски туристки загинаха и още четирима чужденци бяха ранени с нож в египетския курорт Хургада на Червено море, предаде БТА.

Първоначалната информация бе, че загиналите туристки са от украински произход, но генерал-майор Мохамед ел Хамзауи, началник на сигурността в губернаторството Червено море, уточни, че загиналите туристки са от Германия.

Мотивът за атаката, извършена в частен курортен комплекс, още се разследва. Нападателят е доплувал дотам от обществен плаж в Хургада, намираща се на около 400 км южно от Кайро. Той е арестуван.

Източник от египетската полиция, че нападателят е намушкал с нож трима души от Сърбия, двама от Украйна и един от Полша.

Жертвите са били прободени с нож в лицето, врата и краката и са главно жени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

4

Denis Rizanov

15.07 2017 в 10:20

Давате ли си сметка, че става дума за война на цивилизационни ценности


А как се отнесоха "цивилизованите" западни партньори наши към терористичния акт в Питер? Как? Цивилизовано? казаха ли, че не могат да изразят съпричастност и няма да угасят светлините на железото на Айфел в Париж, защото Русия не била член на ЕС? Таеб@впрост@касмот@н, тръгнал да ми говори за ценности... за вас само педероатлантически прайдове и изкуствени цветя отзад! Само това заслужавате.
Каква "ценност" е да бомбардираш собствените си градове и население с авиация и тежка артилерия бе идиот? Къде са ви ценностите да прекратите това?!
 
X

Да помогнем на украинските деца!