Кошмарът на Кремъл Кирило Буданов вече е с чин генерал-лейтенант

Ще има мъст за рашистката измет, закани се ръководителят на украинското разузнаване

OFFNews 07 септември 2023 в 13:07 5536 3

Буданов
Буданов с президента Зеленски.

Украинският президент Володимир Зеленски повиши в звание началника на Главното управление на разузнаването към Министерството на отбраната Кирило Буданов. Той вече е с чин генерал-лейтенант.

Днес това стана с указ № 564 / № 564/2023, който е публикуван на уебсайта на държавния глава в Киев.

"Да се присвои военно звание генерал-лейтенант на генерал-майор Кирило Буданов - началник на ГУР на Министерството на отбраната на Украйна", се казва в указа.

Личността на Кирило Буданов е почти митологизирана след началото на пълномащабната война в Украйна. В Кремъл смятат него и началника на генералния щаб генерал Валерий Залужни за най-опасните си врагове. Срещу тях Москва вече се опита да организира не един и два опита за ликвидирането им.

Днес, 7 септември, е професионалният празник на украинските разузнавачи. Буданов поздрави колегите си и отбеляза, че мащабната инвазионна война и динамичните геополитически промени в средата за сигурност са внесли значителни корекции в работата на разузнаването. Сега целият свят наблюдава постиженията на украинското разузнаване и се доверява на предоставяната информация, каза той.

Според Буданов успешното изпълнение на бойни задачи в тила на врага, специалните операции, освобождаването на заложници и пленници правят неоценим приноса на разузнавачите в борбата за суверенитета, териториалната цялост на Украйна и свободата на милиони нейни граждани.

Буданов обеща отмъщение на "рашистката измет" за загиналите бойци, за убитите и осакатените деца, за сираците и родителите, за украинските градове и села.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

3

БотоксПутю

07.09 2023 в 17:32

Украйна се управлява повсеместно от млади хора (под 50 годишна възраст) и затова ще победи.

12407

2

Bad Horse

07.09 2023 в 17:10

Тези хора на снимката имат огромна роля за провала на "специалната военна операция" Ако други хора бяха на тяхно място, Украйна сега можеше да е окупирана територия с партизанска война, стотици хиляди жертви, погроми над мирното население от пандизчии, вагнеровски и чеченски главорези и всякая сибирская сволоч.

Украинците трябва да се молят за живота и здравето им!

135

1

Far Rider

07.09 2023 в 14:32

Да е жив и здрав!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика