Quantcast

Яценюк обеща да защити Германия от военно нападение на Русия

ОFFNews Последна промяна на 09 януари 2015 в 11:02 7828 28

Украинският премиер Арсений Яценюк направи изненадващото изявление, че ще защити Германия от военно нахлуване на Русия.

Русия няма да навлезе в Германия така, както това се случи по време на Втората световна война, заяви той в интервю за германския телевизионния канал ARD, цитиран от РИА Новости, и допълни, че счита за свое задължение да защити Европа от заплахата от руско нахлуване.

По думите му по време на Втората Световна война "руснаците прегазили територията на Украйна и Германия".

"Руската агресия в Украйна е атака срещу световния ред и реда в Европа. Всички помним инвазията на СССР в Германия и Украйна. Ние не трябва да позволяваме това. Никой няма право да пренапише резултатите от Втората световна война, обаче това се опитва да направи руският президент Владимир Путин", подчерта той.

"Безопасността на Украйна е гаранция за сигурността на ЕС и Германия", категоричен е Яценюк.

Завръщане на Съветския съюз няма да има. Днес имаме задачата да гарантираме сигурността на Украйна и на Европа, за да не нахлуят руската армия и руските терористи, продължи украинският премиер.

Коментирайки интервюто на украинския министър-председател, шефът на комисията по международните въпроси на Държавната дума Алексей Пушков заяви, че след тези изказвания, никой вече не би приел Яценюк сериозно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2016 в 12:01

Яценюк е достоен професионалист майстор на чашката ученик и последовател на великия Елцин. Изобщо в Украйна изтъкнатите професионалисти политици майстори на чашката са все прозападни.

09.01 2015 в 17:26

Ало Владимирова или си куха лейка или си от тези който целуват задници щото е модерно а може да заработваш на витрина на запад и затова врещиш така.Огледай се какво става кой щете защити от тия фанатици?Западна европа ли която винаги ние прецаквала и заради която сега сме шепа лиглювци вместо армия?или сащ ама няма петрол тук?

09.01 2015 в 17:08

Ха-ха-ха. Go ahead,make my day! Отдавна не се бях смял така от сърце рано сутрин. Thanks OffNews :-)

09.01 2015 в 16:55

Този е много прост и болен ...., щях да напиша мозък, но той няма такъв! ЯЦЕ-НЕУК!

09.01 2015 в 15:49


Само за информация на читателите, този очевидно ненормален човек по нищо не се различава от тукашните седерасти в своите разсъждения.
Правете сметка за какви хахавци говорим.

09.01 2015 в 15:38

Ало,руските подлоги,пардон тролове още ли не сте разбрали,че Путин е разрешим в руската армия да участва всеки,така,че марш в Русия да си заработвате рублите на място и да браните целоста на матушката си,а не тук да се занимавате с толерасти като нас!Ама,това ми напомня за един психично болен човек,който мрази Европа и Европейския съюз,ама искаше да става евродепутат,за да громи европейците на място!Мислете си Путина-Яценюк има кой да го мисли!CBSC7

09.01 2015 в 15:20

Ей, как ме развесели тази статия!!!

09.01 2015 в 14:56

Всъщност през Втората световна война Германия навлиза в Русия, а не обратното (както се подразбира от текста).

Международната общност и историческата наука и досега приемат като цяло Германия за формален АГРЕСОР. Въпреки че има предположения и спорове, дали това нахлуване не е било просто опит да бъде нанесен изпреварващ удар по СССР, който е готвел евентуално нахлуване към Германия.

Така или иначе, КРАЙНО ГЛУПАВО ИЗКАЗВАНЕ, ако има такова изобщо. Защото е вероятно медиите да са пресилили просто думите на въпросното лице. Другото обяснение е, че то евентуално е психически нестабилно или не познава добре историята.

А и крайно съмнително украинската армия да издържи на истинска пълномащабна военна агресия от страна на РОССИЯ, без да е член на НАТО, за да се ползва от закрилата на пакта. Евентуалното членството на Украйна в НАТО обаче се явява НАРУШЕНИЕ НА ДОГОВОРКИТЕ този военно-политически блока да не се доближава в непосредствена близост до РОССИЯ. Западняците сега се опитват да заобиколят това споразумение, което ги поставя самите тях в слаба позиция. Глупост някаква.

09.01 2015 в 14:28

Ами показателен е факта, че дори "доаенът" на хохлофашистите у нас, кълцаният заврян укропски зет пламинчуту се е въздържал от коментар. Може пък да е поради факта, че днес чисти кенефите и не му е до яйценюци и тям подобни, НО на въпроса...
Не си струва и една запетая да се коментира въпросния ебалник, при това доказано хомо-ебалник, затова ще ви преведа факти в доказателство на това, че лудият в укро-стан не е само той.

"Парижские террористы оказались «кадыровцами» и остаются на свободе"
- http://newsdaily.com.ua/post/653026

такава помия върви при тях ежечасно!
Оруел дори не си е представял подобно нещо...

09.01 2015 в 14:05

Тоя простак да не е пил нафта вместо чай, че говори глупости там нямат ли психиатрии да ги затварят за лечение? НАПИЛА СЕ ОВЦАТА И ОТИШЛА ДА СЕ БОРИ С ВЪЛКА!