FEMEN с голи гърди срещу Путин (снимки и видео)

08 април 2013 в 21:44 10044 7

Акцията на FEMEN срещу Путин
Акцията на FEMEN срещу Путин

„Секстремистките“ от световното женско движение FEMEN извършиха топлес – атака срещу руския президент Владимир Путин по време на посещението му на индустриалния панаир в Хановер.

„В момента, в който зловонното кремълско джудже, придружено от канцлера Меркел, се чудеше какво ще успее да отмъкне от щанда на Volkswagen, четири топлес активистки успяха да атакуват чудовището фронтално“ - това се посочва в официалното съобщение на FEMEN до медиите.

След като секстремистките бяха изведени от залата, Путин коментира, че акцията на FEMEN му е харесала и охраната е трябвало да реагира по-меко.

Предвид експресивността в медийните изяви на FEMEN и изключителното лексикално богатство на руския език публикуваме прессъобщението за акцията на феминистката организация в оригинал:

Секстремистки FEMEN совершили топлес-атаку на Путина на промышленной ярмарке в Ганновере. В тот момент, когда зловонный кремлевский карлик в сопровождении канцлера ФРГ Ангелы Меркель выискивал что бы умыкнуть у стенда Volkswagen, четыре топлес активистки FEMEN, обманув охрану, сумели атаковать уродца фронтально! Устами младенцев была озвучена многострадальная народная истина России, выраженная в лаконичном призыве "Иди на хуй, диктатор! ". После инцидента Путин и Меркель, сохраняя достоинство, проследовали в указанном направлении. 

FEMEN призывает Россию прокричать Путину "Иди на хуй, диктатор!" во все 150 миллионов глоток! Если он и этого не услышит, то направить его туда принудительно! Долой диктатуру, гомофобию и теократию! На хуй Кремль, ФСБ, РПЦ и прочие ОПГ! На хуй Путина! Да здравствует свободная Россия!

Нападавшие секстремистки арестованы и ждут своей участи в полицейском участке.

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков