Доналд Тръмп: Няма ли да е хубаво да се разбираме с Русия?

Кристияна Атанасова 26 юли 2016 в 13:52 6354 17

Републиканецът Доналд Тръмп заяви, че ако бъде избран за президент би обмислил съюз с Русия срещу Ислямска държава, но отрече всякакви предположения, че Владимир Путин ще му помогне да спечели изборите, предава Ройтерс.

"Както помислите, няма ли да е хубаво, ако се разбираме с Русия?. Няма ли да е хубаво, ако се разбираме с Русия и смажем ИДИЛ?", каза Тръмп по време на митинг в Северна Каролина в понеделник.

Скептици в правителството на САЩ, европейски съюзници в коалицията срещу ислямистите, както и сирийската опозиция не се доверяват на Русия и поставят под въпрос предложението на държавния секретар Джон Кери за взаимодействие между Москва и Вашингтон срещу въоръжените групировки в Сирия.

Тръмп използва възможността да отрече предположенията, че руските разузнавателни служби имат нещо общо с пробива в системата на Националния комитет на Демократическата партия. Изтеклите имейли на демократите разкриват, че някои партийни представители се предпочитали Хилъри Клинтън да спечели номинацията вместо сенатора Бърни Сандърс и дори търсели начини да му попречат. 

Шумът, който се вдигна от разкритията на Уикилийкс, стана причина за оттеглянето на Деби Васерман Шулц от поста на председател на Комитета.

Тръмп отхвърли обвинението, отправено от мениджъра на кампанията на Клинтън Роби Мук, че руски хакери може да са откраднали изтеклите имейли, за да затруднят демократите и да помогнат на Тръмп да спечели изборите на 8 ноември. Пред CNN Мук заяви, че според него не е случайност това, че съобщенията са изтекли в нощта на конвенцията им.

Тръмп нарече нападките най-странната конспиративна теория, която е чувал. Макар и по време да кампанията си да е хвалил Владимир Путин, той каза, че никога не се е срещал с руския президент. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

11

Red or Dead

26.07 2016 в 17:54

Виктор Орбан - ГОЛЯМ!!...Един от малцината ИСТИНСКИ политици;)

“““Унгарският премиер Виктор Орбан подкрепя външнополитическите планове на кандидата на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп пред тези на опонентката му от Демократическата партия Хилари Клинтън, предаде Ройтерс.
Основната причина за това са различните възгледи на двамата по въпроса за миграцията.

Външнополитическите планове на Хилари са лоши за Европа и пагубни за Унгария, докато тези на Тръмп са добри за Европа и жизненоважни за Унгария, каза днес на пресконференция унгарският министър-председател.““““““““


63994

9

Red or Dead

26.07 2016 в 14:59

““““....Но въ името на парите и властьта- да забравимъ и да се прегърнемъ!...““““““


Мъъне...твърдУ НЕЕЕ.....нямаше нужда от излишен и пореден фальшив сарказъм, колкото и да се връткаш, ние ПРЕКРАСНО разбираме, че всъщност ТОЧНО до това се свежда цялата ви “споделена толерантност“, и тук наблягаме на думата “споделена“.......

Наша скромност предпочита ДРУГИЯ лагер, на “плебса“.....вие виждам си “пляскате здраво прегърнати педалите“.......и как може толкова интелиджънт персона да прави това предложение....

Ярък представител на “синята кръв“......да се меша с низвергнати плебей с “Red blood“......молатЪ нИдей....кой знае какъв ГМО продукт ще се пръкне;)

Нали всички сме против ТТИП......или бъркам;)
 
X

Да помогнем на украинските деца!