Български агенти опитват да блокират споразумение между Сърбия и Косово, твърди сръбски политик

OFFNews 13 юли 2019 в 16:54 6561 4

Екип от агенти, сред които и български, се опитва да блокира постигането на споразумение между Косово и Сърбия и работи срещу интересите на Белград.

Това твърди в интервю за сръбския вестник „Курир“ председателят на сръбската парламентарна комисия за Косово Милован Дрецун, цитиран от БГНЕС.

По думите на Дрецун в екипа, базиран в Скопие, има агенти от разузнавателните служби в България, Северна Македония, Германия и Албания. Той е създаден преди два месеца и работи под прикритие в западноевропейски автомобилен завод, твърди Милован Дрецун.

Решението на проблема между Косово и Сърбия е фундаментална основа за стабилността на региона, а провалът на преговорите е подготовка за нов конфликт на Балканите за създаване на "Велика Албания", коментира политикът.

Милован Дрецун е член на Сръбската прогресивна партия и е сред най-приближените до президента Александър Вучич и на външния министър Ивица Дачич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

13.07 2019 в 19:13

Леле, провал! Хванаха ги(((
За кво им шихме червени гащеризони, за кво поръчвахме надписи "Български агент" на три езика на гърба ...
Оставка веднага!

11300

2

yoghurt

13.07 2019 в 18:21

Пиянски бълнувания, че и симпатични покрай подминалия и Сърбия, и България завод на фолксваген, обаче комшията не блести с особено въображение, като говори за агенти базирани в... завод за коли.... Иначе, явно че службите им съдят по себе си, мислят че всички останали правят като тях, да отцепват територии и да им измислят история и език... И, най-вече, много ги ядосахме, че проекта им за македонска нация се изпарява, когато постепенно сами откриваме, че от двете страни на Вардар сме един народ в две държави....

13214

1

XR4

13.07 2019 в 17:46

Я! И сърбите си имат болен лидер...