Quantcast

Българска песен стана хит в размирна Украйна (видео)

OFFNews Последна промяна на 11 май 2014 в 16:51 15920 50

Огнян Цветков

Българската песен „Пушка на покрива“, посветена на събитията от Евромайдана, завладя размирна Украйна, съобщи „Нова ТВ“.

Песента на Огнян Цветков звучи по украинския радиоефир и за кратко време спечели множество фенове.

Огнян посвещава творбата си на жертвите на снайперисти от февруарските събития на площад „Независимост“ в Киев. Тогава по време на сблъсъци между демонстранти и полиция загинаха 88 души, а над 400 бяха ранени.

„Аз не целя това да стане хит или да стане знаме на революция. Ако някой се замисли преди да дръпне спусъка или е станал малко по човек заради нещо красиво, което му е направило впечатление, струва си!”, обяснява Огнян пред Нова телевизия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2014 в 14:33

Оу, ще свирят на концерт на "Атака". Е, тотално ми паднаха в очите! Язък за музиката им!

13.05 2014 в 14:23

ХА! Офф-нюз имат статия за "ЛюбЕ", написано без Э. И нормално - нали в тази страна се пише на БЪЛГАРСКИ!

13.05 2014 в 14:17

Последно, предпочитам някой да ме гръмне или обеси пред перспективата да ходя на митинг на БСП, ама НАИСТИНА!!!

13.05 2014 в 14:12

Избери си един от двата отговора, ха-ха-ха!

13.05 2014 в 14:02

Момче, учил съм малко гръцки и, ако имах възможността, щях да ти изпиша олигофрения с гръцка азбука. Но ти, предполагам, го знаеш? Извинявай, обаче такива ФРАПАНТНИ грешки като мОтанти и СУфийски ми правят впечатление, а хората, допускащи ги, "оценяват" произведения на изкуството и културата, а пък и дават акъл по други специфични въпроси из форумите. Е, аз не съм съгласен такива да формират "обществено" мнение! А що се отнася до гуглето, уикито и патридиоти, просто се опитах да се изразя идиоматично, ала ти явно не си го схванал. Мисля, че повечето хора разбраха за какво става въпрос. Вземи се съвземи и престани с тази злоба и простотия!

13.05 2014 в 13:44

Момче, учил съм малко гръцки и ако имах възможност на клавиатурата, щях да ти изпиша олигофрения с гръцка азбука. Ти, предполагам, го знаеше? Но всичко това вече няма значение. Освен това, ако разчиташ на интернет за граматически справки... по-добре използвай правописен речник, ако имаш такъв вкъщи, ако нямаш, купи си. Извинявай, обаче такива ФРАПАНТНИ грешки като мОтанти или СУфийски ми правят впечатление с оглед на това, че хората, които ги допускат, "оценяват" произведения на културата и изкуството по форумите, а и дават акъл и по други специфични въпроси, тъй като нали са специалисти по всичко - всеки трябва да ги слуша. Така че, хайде съвземи се малко. Аман от злоба и простотия!

12.05 2014 в 12:08

Какъв ви е проблемът бе, псевдонационалисти!?

12.05 2014 в 10:47

саргон, МОтантинин. Ако си забравил ти пръв се хвана за тая щуротия. Така , че сега не ми дърдори светото слово.

12.05 2014 в 10:34

Ти вече ме задмина с това Гуглето,Уикито,патрИДИОТИ, то е върха на тъпизма.
Даже взема тиквен медал за олигофрения. Напиши "олигофрения" в ГУГЛЕТО и се виж в огледалото.
Ти ако си проверяваш всяка буква в ГУГЛЕТО или УИКИТО,МАСТИЯ.КОМ, не ме засяга. А и какво лошо има в това да си проверяваш знанията от време на време??? Или ти си се родил Гений ? Да не си новата баба Ванга ? Ама аз като ти разправям , че си сдухан циганин, не бил ходил на митинга на БСП.

ПС: бабо Ванче провери в олигофрен.съм как се пише грамотно.

12.05 2014 в 10:10

LudLustrator "Да го тургам на майка ти" така ли се казва ? На цигански ? Ха-Ха-Ха. От къде си ве Азисе мама ти циганска ши е*ем.