Ариана Гранде прекъсва турнето си след атаката в Манчестър

OFFNews 23 май 2017 в 10:03 13886 3

Американската певица и актриса Ариана Гранде ще преустанови турнето си след атентата в Манчестър в края на нейния концерт, съобщи сайтът TMZ. 

Източник на сайта твърди, че Гранде още не може да дойде на себе си, след като узнала, че от взрива са загинали най-малко 22 души. Зрителите на концерта са били предимно тийнейджъри и млади хора.

Концертното й турне предвиждаше на 25 и 26 май Ариана да изнесе концерти в Лондон на стадиона "O2". По всяка вероятност те ще бъдат отложени поради две причини - заради застрашената безопасност на певицата и заради психическото й състояние.

След концертите във Великобритания американската поп изпълнителка планираше събития в Белгия, Полша, Германия, Швейцария, Франция и други страни. Графикът на турнето й "Dangerous Woman" беше плътно запълнен до месец септември.

Взривът в Манчестър избухна веднага след като Ариана Гранде напусна сцената в края на концерта. Бомбата се взриви недалеч от входа на арената в Манчестър, през който зрителите напускаха покрития стадион. Самата 23-годишна изпълнителка не пострада, но призна, че е шокирана от случилото се.

"Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Нямам думи!", написа изпълнителката на своята страница в Туитър. 

Източник: БТА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

3

Red or Dead

23.05 2017 в 21:46

И все пак......СТАРХИДИЯ МУ!