Актьорът Трейси Морган в критично състояние след катастрофа

OFFNews 08 юни 2014 в 14:12 4777 0

Трейси Морган
Трейси Морган

Актьорът и комик Трейси Морган е в критично състояние след катастрофа, съобщава в. „The Guardian”.

Инцидентът е станал в събота сутринта на магистралата към Ню Джърси.

Един човек е загинал.

ТИР се е блъснал в буса на Морган, в който са се возили 6-ма души. Шофьорът на ТИР-а явно не е успял да прецени колко скоростта на движещия се пред него бус, завил е в последния момент в опит да избегне удар, но се е врязал в задната част на буса, в който е пътувал Морган. Последвала е верижна катастрофа, в която са се сблъскали общо шест превозни средства - втори ТИР, бус и още два автомобила.

Смята се, че Джеймс Макнейр, познат като комика Джими Мак, който е бил един от пътниците в колата на Морган, е загиналият.

Самият Морган и комиците Арди Факуа младши и Джефри Милеа са откарани в Университетската болница „Робърт Ууд Джонсън” в Брънсвик в критично състояние, заяви говорителят Питър Хайни.

Петият пътник в буса – комикът Харис Стантън, както и шофьорът, не са пострадали сериозно.

„Семейството на Морган е с него и той получава отлични грижи. Не очакваме голяма промяна в състоянието му днес, но ще ви уведомим веднага, щом получим повече информация”, каза агентът на актьора Левис Кей.

Срещу шофьора на ТИР-а, причинил катастрофата, има повдигнати обвинения за убийство и сериозно раняване на други 3-ма души по невнимание.

Морган е известен с участията си в комедийния сериал "Рокфелер плаза 30" и в телевизионното шоу "Saturday Night Live".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови