"Ранобудните студенти" пращат трима свои в Киев

OFFNews Последна промяна на 03 декември 2013 в 09:37 4156 12

Протест Снимка: Ранобудните студенти - официален Facebook профил

Снимка Ранобудните студенти

 

"Ранобудните студенти" ще изпратят в Киев трима свои представители, които да се срещнат с украинските протестиращи, съобщи Ивайло Динев по време на снощната дискусия за закона за МВР в аулата на Софийския университет.

„Те ще се срещнат с украински студентски организации, с тамошните лидери, с хората, които протестират – ще ходят и те на протестите. Искаме комуникация, искаме заедно да действаме с хората от Украйна, за да не зависим от това, което чуваме по медиите“, обясни идеята на студентското посещение Динев.

Студентите са изчислили, че транспортните разходи на делегацията ще бъдат малко под 500 лева. Те вече събират пари помежду си, а в самата Аула на СУ, където в момента е разположен щабът на Ранобудните, е поставена каса за дарения за пътуването.

Тримата студенти ще останат в украинската столица до събота.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.12 2013 в 12:52

Понеже не им минаха номерцата тук на ръкоблудните ,та отидоха да се пробват в Украйна!

03.12 2013 в 11:35

ДЕМОПЕДЕРАСЧЕТА ,
провалихте се с вашите протести и сега си чешите гъ...вете (и това ли ще изтриите) с Украйна. Да ама и там не ще ви огрее. И там провал и си събирате зъбите в шепите. Така е провал след провал за провалени и измислени изкуствени каузи.

03.12 2013 в 11:13

И на кои “украинци” ще носят бира нашите боклуци, нарекли се “ранобудни”, знаят ли?
Украйна се дели на две – Източна, православни, които са били винаги с Русия, и Западна (Галиция), която навремето се е населявала главно от поляци -католици и евреи, много евреи. Освен това има и Крим. След много “присъединявания”(Османска империя, Австроунгария) и “разсъединявания” през 1921 г. с договора от Рига Западна Украйна е присъединена към Полша, а източна Украйна стана УССР, дори член на ООН. Преди и след Втората световна Сталин присъединява Западна Украйна към Украинската ССР. По време на Втората световна точно от Западна Украйна и от Литва и Латвия са били СС-овските айнзацкоманди (унищожили евреите от Лвов и мн. градове в тази част), а също и СС-дивизиите “Галичина”, и т. нар. ХИВИ, сътрудници на хитлеристите. Като присъединява Западна Украйна към УкраинскатаССР Сталин разширява териториално Полша за сметка на Германия... А сега да й дойде акъла на Германия и да поиска от Полша отмъкнатите територии, пък Полша да си поиска от Украйна териториите на Западна Украйна.
99 ПРОЦЕНТА ОТ ПРОТЕСТЪРИТЕ в Киев са от Западна Украйна – католици (Галиция), които са на нож с истинските украинци от Източна Украйна. Там са и ФИНАНСИРАТ ПРОТЕСТЪРИТЕ емисарите на ЕС, все поляци – АлКвасневски, и всякакви поляци.... решили чрез присъединяване на Украйна към ЕС отново да завземат Западна Украйна, която Сталин присъедини към УССР. Източните украинци пък са за тесни връзки с Русия, оттам им е оцеляването, а не от Запада и ЕС – както се казва всичко е заровено в миналото, няма прости неща.....
А сега, образовайте се... напр. Галиция, http://bg.wikipedia.org История на евреите в Галиция http://bg.wikipedia.org и карта на Галиция има, разделена между Полша и Украйна

03.12 2013 в 11:02

Давайте откачалници болни, бълвайте и серете повърня и гнилоч миризлива. Само това ви остава, пък и само това можете гадове насрани. Герои измислени самозвани. Като вас тъпанари са те революционерите. Мишки.

Срам ви е да си признаете ПЕДЕРАСКИЯ провал и сега си чешитв посраните гъзове с Украйна , ама и там ядете бръбалото и си събирате зъбите в шепите дрисльовци смръдливи. Провал след провала повсеместно за ДЕМОПЕДЕРАСИТЕ.

03.12 2013 в 10:49

Иди на безплатна екскурзия до Северна Корея!

03.12 2013 в 10:36

Аз също искам да ида на безплатна екскурзия до Украйна! Къде да си сложа касичката за дарения - в щаба на ранобудните до тяхната каса или да изляза, като нормален просяк в подлеза на ЦУМ?

03.12 2013 в 10:30

Какво плачкаш, милото ми КУРекторче? Разстрои ли се нещо? Спокойно, пийни една водчица, бръкни си в дупето, всичко ще е наред! Винаги ще ти съберем парички за еднопосочен билет към Северна Корея, иветнам или там която друга развита социалистическа държавичка си избереш! Там е спокойно, протести няма, всичко са правоверни и славят Партията. Само недей да плачкаш, чети опорните точки, стискай малките юмручета и вярвай, силно вярвай, че всичко е само един лош сън, а като се събудиш отново всички са с червени връзки, петолъчки на челото, на Бузлуджа милиони пеят "Слаааава Слааава Вечна Слаааава Води Ни Партийо Любима"... Успокои ли се?

03.12 2013 в 10:21

Давайте откачалници болни, бълвайте и серете повърня и гнилоч миризлива. Само това ви остава, пък и само това можете гадове насрани. Герои измислени самозвани. Като вас тъпанари са те революционерите. Мишки.

03.12 2013 в 10:12

КУРекторке, отвори устичка, кажи аааааааааа, затвори, гълтай. Готова си!

03.12 2013 в 10:11

КУРектора , Димитър Намсикойси, Польо, Византиеца, JagtПантерката ще пътуват (с един билет) също на командировка с цел обучение на украинските червиви форумни бригади. Предводители на делегацията ще бъдат Мишо Шамара, Бисер Петното и Нина Гергова, подкрепени от 2 влакови композиции и 5000 рейса. Очаква се обучението да приключи с организирането на контра-митинг в подкрепа на Путин пред статуята на Ленин в Киев. Като апотеоз на спонтанната манифестация ще бъде жива верига ограждаща монумента на вожда Ленин и ритуалното измиване на краката му... с език.