Протестиращи взеха на абордаж кампанията на ГЕРБ във Варна (видео)

OFFNews 14 април 2013 в 12:29 8688 33

Протестът във Варна  г. Снимка: БГНЕС
Протестът във Варна г. Снимка: БГНЕС

Протестиращите от палатковия лагер във Варна се опитаха да саботират откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в града. Те нахлуха за кратко в драматичния театър на Варна, където се провежда откриването на кампанията, но преди да достигнат залата, бяха изблъскани от полицаи вън от сградата.

Пред репортер на OFFNews протестиращите се оплакаха, че са били ритани и блъскани от полицията. Една от тях, Петя Хараланова, каза, че полицаите са й взели метлата, с която символично е дошла на протеста.

На излизане от театъра представителите на ГЕРБ бяха посрещнати от протестиращите със запалени знамена и балони с логото на партията. Младен Живков от палатковия лагер успя да се добере до председателя на варненския общински съвет Николай Апостолов (ГЕРБ) и го заплю в лицето.

Палаткуващите обявиха, че ще опитат да саботират по същия начин предизборните кампании на всяка партия в града.

Варненската листа на ГЕРБ се оглавява от бившия министър на регионалното развитие Лиляна Павлова. На второ място в листата е Иван Портних, областен координатор на партията във Варна, общинския съветник и мениджър на Гранд Хотел Варна.

"Бойко в затвора", крещяха хората пред сградата на театъра. При появата си Лиляна Павлова бе силно освиркана от протестиращите варненци. Скандирания "мафия" и "еничари" звучаха и по адрес на останалите от листата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!