Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Полицейски протести и блокади в цялата страна

OFFNews 04 ноември 2015 в 13:35 4687 3

Снимка Сергей Антонов

Втори ден на полицейски протести и блокади в цялата страна. 

В Пловдив около 150 служители на реда протестираха пред сградата на ОДМВР по време на обедната им почивка. Според лидера на един от полицейските синдикати Атанас Тавков, следващите действия на униформените зависят от решенията на срещата в 14:00 часа между представители на МВР и полицейските синдикати.

Същевременно над 100 полицаи блокираха главната улица пред 1 РПУ в Благоевград. Блокадата продължи около 50 минути. 

На ГКПП-Кулата други 50 пожарникари и полицаи блокираха за кратко преминаването през пункта. Подобна е ситуацията и на ГКПП Илинден - Ехсохи, който бе блокиран за около 20 минути по-рано през деня.

В Смолян също имаше протест. В рамките на около 20 минути бе блокирано движението на бул. България” на новия център от протестиращите полицейски служители. В блокадата са участвали служители от РД „Гранична полиция”, служители от затворническото общежитие в Смолян и от съдебната охрана.

Надзирателите от бургаския затвор се присъединиха към протеста на колегите си от сектор „Сигурност“. Служителите на институцията блокираха за кратко днес натоварената ул. „Индустриална“ в морския град. Днес в 17:15 ще се състои втори митинг пред съдебната палата в Бургас. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews