Зеленогорски: Очаквам реформаторски пробив в 40% от страната

OFFNews Последна промяна на 04 юли 2015 в 16:07 2927 6

За „Движение България на гражданите“ ще е висок успех да постигнем кметове в областни градове и в различните по големина общини, като разчитаме и на висок брой съветници в общинските съвети. Очаквам реформаторски пробив в местните избори в около 40 % от територията на страната. 

Това каза в приветствието си по време на политическата академия „Модерната дясна кампания – ключ към политически успех”, която се провежда днес в София, Найден Зеленогорски, шеф на предизборния щаб на РБ и заместник-председател на ДБГ.

От ДБГ държим да се направи единна регистрация на РБ, НПСД също заявиха, че го искат, остава да чуем и другите партньори. Във вторник предстоят и Председателски съвет, и щаб на РБ и се надявам да вземем решенията, съобщи той, като обясни, че ще се обсъдят и въпросите на коалицията, кампанията и на какви принципи ще се подреждат листите.

Зеленогорски каза също, че организацията на местния вот е ключово важна за ДБГ, за да се увеличи влиянието в местната власт. Той прогнозира, че до средата на юли процесът ще се „отпуши“ и ще се вземат решенията за водачи, подреждане на листи и партньорства по места.

Политическата академия днес се организира от „Движение България на гражданите” съвместно с фондация „Конрад Аденауер” за организациите от София-област и регионите на Благоевград, Кюстендил, Перник и Пловдив, като в нея участват около 100 активисти, координатори, ръководства на щабове и млади лидери на ДБГ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.07 2015 в 13:40

няма как да стане това, за което мечтаееш найденее ...нали се знае, че кънев комадва парада при вас и подкупва всеки в негова си полза, а и той се продава...в нито един по-голям град нямате общ кандидат от дбг или съветници-нито в Бургас, русе,пловдив,варна-само костовистите на радан са начело в листите и ще загубят повсеместно естествено, но какво от туй, раданчо си е взел неговото! четох как в Пловдив положението е показателно и трагично за блока като цяло, ама кънев и компания си взели кинтите и не им пукаа...така е явно навсякъде. а ти си мечтай за 40%:):):)

05.07 2015 в 08:14

Тоя каносан нежен женчо умира от страх защото сега ще се види че ДБГ е куха партия.Тая червена кукувица Пръмова трябва да е в затвора.

04.07 2015 в 18:58

Тоя нещо се e напушил.

04.07 2015 в 17:49

"Пробив" ще има 56zvm- отзад!

04.07 2015 в 16:22

От петте образования съставили блокът реформаторски,ДСБ на Радан Кънев е в най изгодна позиция за изборите на 25-ти октомври т.г. Лукарски и Кунева по никакъв начин не са в състояние да приобщят симпатизанти,да не говорим за членове на своите организацийки.Кунева може да тантони нещо половин час и да не разберат хората,какво е искала да каже.

04.07 2015 в 16:21

Аз пък очаквам "движението" на Кунева да се върне там от където се е родило...