Quantcast

Вучков: Брендо не е обявен за издирване

OFFNews Последна промяна на 22 януари 2015 в 13:36 3680 5

Вучков: Брендо не е обявен за издирване

Към момента не е постъпило искане за издирването на Евелин Банев-Брендо. Това каза пред журналисти вътрешният министър Веселин Вучков.

По никакъв начин не искам да коментирам решение на съда, в чието поле е разглеждането на този казус от няколко години, коментира още министърът.

Наложената от съда мярка за неотклонение на Брендо е "подписка". Тя го задължава при промяна на посочения адрес да уведоми разследващите. За последно той е направил това през юли месец, когато се е посочил адреса си на местоживеене. От тогава той не е длъжен да се явява в полицията. 

"Подписката означава, че е поел задължение да не променя адреса си и да не напуска населето място без да уведоми съответния орган. В съдебна фаза товае съответният съд, където делото е висящо. Това не е наказание, наречено "пробация", където осъденият има други задължения", обясни вътрешният министър в качеството му на преподавател по наказателно право.   

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.01 2015 в 14:43

Държавната администрация мързелива и корумпирана.
Полиция некадърна и продажна.
Неграмотни цигани безнаказано бият лекари.
Съдебна система отдавна купена и препродадена.
Парламата пълна с интересчии.
Президент дебил.
Армия от теляци.
Министър-председател престъпник.
Престъпниците ходят свободни.
Гражданите се крият зад решетки.
50 000 завършват неграмотни средно образование.
70 000 нови студенти годишно.

Да еба и демокрацията!

Да живее Хитлер!

22.01 2015 в 14:31

ПУСНАХ ПЕТ РЕДА И ПОЛОВИНА И ПОКРАЙ ДРУГОТО, СПОМЕНАХ И АВОКАТЕСА (МУ?) и.л. НО ВЕРОЯТНО ТЯ СИЛНО "СТРАХУВА" ОФФЦИТЕ И МИ ГО ИЗТРИХА. НО ЕСТЕСТВЕНО, НЕ ИМ СЕ СЪРДЯ, Т'ВА НЕ ШАРЛИ И.Т.Н.
СЕГА ЩЕ ОПИТАМ С ПО ДЕЛИКАТЕН ВИТИЕВАТ И БЕЗОБИДЕН ЕЗИК:

КАК СМЯТАТЕ? ЗНАЕ ЛИ адв.му "ГДЕ'Й КАРАДЖАТА"??

MOE ЛИ ОФФЦИТЕ ДАДАТ ЕДНО ШИШЕ КВАЛИТЕТНО БРЕНДИ НА КОЙТО КАЖЕ КЪДЕ Е БРЕНДО:)))))

И

22.01 2015 в 14:16

Вучков, хайде вдигнете два-три хеликоптера да го търсят, че се излагаме пред хората. За един Сертов опищяхме орталъка и цял Интерпол, а за човек с 20 годишна присъда в ЕВРОПЕЙСКА страна се ослушваме? Провеждате ли процесуално-следствено-оперативно-театрални действия? Или стратегически си кротувате, щото в наркотиците има много пари, а с тях може да се купят разни работи. Ебах ти и държавата и чудото!

Поздрав!

22.01 2015 в 14:07

Пиздюлкин, ти ли си бе? Кво ти стана, та от такова говедо се опитваш да станеш валко теленце или си имитатор? Я зини и избълвай нещо в твоя си свинско-пиздярски стил, да се успокоиме, бе.

22.01 2015 в 13:53

Признавам,че ме тресе истински ресентимент.Моля,помогнете ми.Знам,че попаднах под идиотизма на Волен от объркване и безсилие,но нямам сили и качества,а така ми се иска да живея като талантливите хора..Знам,че нищо не мога да променя в обществото ,но не мога и да се съглася ,че сме неравностойни.Груб съм в този смисъл ,но не мога да се преборя със себе си.Извинете ме.