Възраждане издига Костадин Костадинов за президент

Според партията следващият държавен глава не трябва да е завършил военна академия в САЩ

OFFNews 22 септември 2021 в 15:34 6095 1

Партия "Възраждане" издига председателя си Костадин Костадинов за президент на предстоящите на 14 ноември избори. Кандидат за вице е Елена Гунчева, съобщи членът на формацията Николай Дренчев.

"България има остра нужда от президент, който да защитава националните интереси", обяви зам.-шефът на "Възраждане" Цончо Ганев. Той изреди сферите, в които според тях настоящият държавен глава не отстоява категорично българския интерес - въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната независимост, американските бази в страната.

От "Възраждане" не одобряват въвеждането на еврото.

"Следващият президент на България трябва да има ясна и точна позиция по този проблем и да я отстоява. Следващият президент трябва да има ясна позиция и по масовата психоза, свързана с COVID-19, и всички мерки, които се взимат, заяви Ганев.

По думите му новият държавен глава не трябва да е завършил военна академия в САЩ и трябва да постави въпроса за американските бази в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

1

Ivan

22.09 2021 в 19:05

Костя Копейкин няма как да е завършил каквато и да било академия! Той просто никога не е служил войник в БНА. Вместо евро той мечтае за въвеждане на рублата, въпреки, че от любимата му Русия му плащат в долари. Патреотизмът на Копейкин се свежда до мотото: После Русия и доларите, най-много обичам България. Ботев бе писал за такива измекяри, като Костя: Патриот е, душа дава, но не свойта душа братя, а душата на народа.
Честит да ви е братя българи новата подсадная утька на посолството на двойният ни освободител!!!