Василев в изтеклия запис: Радев подготвя прокремълска партия с помощта на Гешев

Георги Савчев 26 май 2023 в 22:00 12254 13

Румен Радев

Снимка president.bg

Румен Радев

Радев е тръгнал да си пазарува кметовете на ГЕРБ един по един, заявява Асен Василев в записа от Националния съвет на "Продължаваме промяната". Записът е направен и беше разпространен днес от депутата отцепник от ПП-ДБ Радостин Василев.

Радев си е хванал под едната ръка Гешев, под другата ръка - Копринков. И с едната ръка ги подкупва, с другата ръка ги заплашва (кметовете - б.р.). Това нещо в момента се случва на абсолютно всички ГЕРБерски кметове. Това, което ще се случи, е че вместо да имаме ГЕРБ - 25%, ще имаме ГЕРБ - 15% и 10% прокремълска партия на Радев с местните кметове, казва Асен Василев.

Ако Радев държи и полицията в този момент, това ще направи нещата драматично по-лоши за ГЕРБ. Те искат сравнително честни избори и знаят, че нашата полиция ще направи сравнително честни избори. Ако Радев прави избори, той ще ги направи нечестни в посока Радев, констатира съпредседателят на "Продължаваме промяната".

В 90% от територията на страната ние на местните избори не участваме. Ако сме във властта, това може и да се промени на няколко места. Но ако не сме във властта, местните избори ще бъдат решени между едни структури, които Радев се опитва да подкупи и да заплаши с Гешев, и едни структури, които ГЕРБ си държат по техните си методи, които са същите, казва Асен Василев.

Най-интересните цитати в записа от събранието на ПП можете да прочетете тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

75

13

230 млрд баксов

27.05 2023 в 03:07

Ватенките се превъзбудиха, че шефовете на службите били синхронизирани с едни посолства на партньорски държави.

Вместо да се синхронизират с Решетников.... и СеСеСеРе, за които България е вражеска страна.

А какво да кажем за оня позор, когато посланичката на СеСеСеРе си поръча интервю при путлер фашисткия пинчер Карбовски за да ни съобщи, че избраника на фюрера в България е коце копейката?

8053

12

DARTH VADER

27.05 2023 в 01:47

Радостин май беше...или все тая как се казва поредният наркоман...

8053

11

DARTH VADER

27.05 2023 в 01:43

В момента #кой се опитва на всяка цена да противодейства на малкото останали здрави сили в родината...

Всякакви кагебейски методи ще видим...

Всякакви инструменти ще се ползват,дори безнадеждни наркозависими като Радослав ...

11300

10

yoghurt

27.05 2023 в 00:39

Уви, явно човешкият род иска хляб и зрелища. И славитрифоновщината пак победи.

Не е лесно да зениш умереният, трезв поглед върху ситуацията. По-лесно е да пренесеш патологиите си навън, да ги проектираш върху добри и лоши куклички от един куклен театър. Терапевтично - още от времето на Древния Рим. Щом хората имат нужда -
давайте. И до никъде няма да стигнем така с парламентарната демокрация. И Радев значи закономерно победи. Тоест, няма никакъв проблем.

11300

9

yoghurt

27.05 2023 в 00:32

Младене, казват че няма да допуснат и един кадър на Герб във местната власт. Какво по-красноречиво от това? Да ги псуват ли очакваше ; ) ?

И разбира се, че ако махнат Гешев, ако направят реформа в прокуратурата и съда че да не е по съветски модел, ако ставе така че да може реално да бъдат осъдени ДС - мижитурковците като Пеевски, Доган, Цветан Василев или Божков, ако приемат да влезем в еврозоната като опазим 3 процента дефицит - няма как всичките искания да станат. Все пак нямаме 51 процента. А тези искания са все компромиси спрямо Герб. Това, че ти си висял по площадите с идеята че Борисов ще бъде съден, означава само че не ти е ясно как действа държавата и колко дълбока промяна е нужна. Преди Борисов има цяла плеяда от същински гадове, един оттях да пипнат пак е нещо. Промяната се случва със стъпки в правилната посока, не с еднократни херкулесовски напъни.

1000

8

Гърбав Нос

27.05 2023 в 00:29

не знам партенка ли е или не ,но всички , които са дали гласа си за ПП и ДВ се чувстват измамени . Само най хардкор мазохистите продължават да чакат Хр. Иванов да стане честен демократ . Та тоя боклук беше и преди с ГЕРБ

-1100

7

qwertz

26.05 2023 в 23:23

Общо взето Ганчовци - заслужавате си кафявите миризливи "политици". Само че вие сте по-проЗти и от тях. "Камунисите" им били виновни. ХАХАХАХАХАХА
Вие сте "камунисите" бе издухани флигорни такива.

" - Туй се казва "по тиквиджийски" - извика през вълните тържествующият бай Ганьо; - чакай сега да им покажем "продължаваме-вампора" на кое викат.
- Булгар! Булга-ар! "

-1100

6

qwertz

26.05 2023 в 23:15

Колко са елементарни новите тиквистчета.

"Дайте сега Фуражката да изкараме по-гнусен от Тиквата, че трябва да се оправдаваме някак си..."

Цирк Байганьовски отвори пак врати. Като за бантускотове ...

"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме."

-1695

5

Mladen Nikoloff

26.05 2023 в 23:11

Yoghurt, ГЕРБ няма от какво да се убиждат. Остър език към ГЕРБ няма в тези записи. Има гаврещ се език на ППДБ със собствените си гласоподаватели. За какво да се сърдят ГЕРБ, че ПП ще пазят ББ ли? Или че са само маркетингови врагове?

11300

4

yoghurt

26.05 2023 в 22:56

На смета винаги ще има тъпи и лесно палещи се. Точно за такива като тях е и тази партенка. И за ГЕРБ, които да се обидят от острия език и да не съставят коалиция. И да имаме пак кабинет на Радев. По-прозрачно здраве му кажи.
 
X

Да помогнем на украинските деца!