Вандали тормозят кандидат за депутат от БСП след вота

OFFNews 10 април 2017 в 13:37 3099 1

На постоянен тормоз след изборите е подложен кандидатът за депутат от листата на коалиция “БСП за България" в 23-и МИР Ивайло Павлов. 

Бизнесменът, който е съдружник в една от големите таксиметрови компании в столицата, е притесняван от неизвестни вандали от две седмици. Коли на фирмата почти всеки ден осъмват надраскани с надписи с черен спрей "БСП". Освен това престъпниците задраскват със спрея номерата на автомобилите и чупят страничните им огледала.

"За две седмици пострадалите коли са над 20, каза Ивайло Павлов. - Само през последната нощ - в неделя срещу понеделник - са надраскани 5 автомобила. Някои от тях са частни, собственост на мои приятели, които са гласували за мен на предсрочните парламентарни избори и не са крили политическите си пристрастия. Всичко това се случва само в района на "Младост-1А". 

Според Ивайло Павлов, в района, в който се случват инцидентите, живеещите го познават много добре. „Дълго време имах кафене там. Освен това, по време на кампанията, имаше доста мои плакати, обясни той. - За мен това е провокация. Опит да „предупредят“ хората, които гласуваха за мен. За да си знаят за следващия път. Мисля, че тези, които драскат колите, ме познават много добре и знаят, че бях кандидат за депутат от „БСП за България“. Мен не могат да ме изплашат, точно обратното – мотивират ме да работя. Но се притеснявам, че страдат близките ми и колегите ми от всичко това“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

2

Nik68

10.04 2017 в 14:55

Любовта на народа, драги ми кандидате, не е лесна работа. Сезирай МВР. Нали в момента там се стопанисва от ваши хора. От кого всъщност се оплакваш.
 
X

Да помогнем на украинските деца!