Трима припаднали и много сгрешени протоколи в Арена Армеец

OFFNews 28 октомври 2019 в 08:36 2538 0

Трима души са припаднали, три пъти е викана линейка в зала "Арена Армеец", където се приемат и обработват протоколите от местните избори в София.

Мъж е получил епилептичен припадък, а на две жени има е прилошало, заради приближени граници на кръвното, докато чакат реда си, съобщи Нова тв. 

53 -годишна жена е колабирала в Арена "Армеец", където се обработват изборните книжа. Жената е приета в СО на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД със завишено кръвно налягане. Ще бъде прегледана и от невролог. Няма пряка опасност за нейният живот, съобщиха от болницата. 

607 от 1 613 секционни избирателни комисии са предали изборните книжа. Все още няма предварителни резултати, обобщени от Общинската избирателна комисия, посочи председателят Полина Витанова, цитирана от БНР. 

Имаше малко повече комисии, които бяха с вярно попълнени протоколи, така че обстановката е нормална, работна. Мисля, че е добре се справяме! Все още нямаме междинни данни за това кои районни кметове печелят на първи тур".

По-рано тази нощ Витанова съобщи за редица грешки в протоколите, което забавя процеса по предаване. Най-честите грешки са с преференциите, обясни тя. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови