Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Трайков: Безотговорно е да валят заплахи за правителствена криза

OFFNews 14 октомври 2016 в 14:25 8380 10

Безотговорно е страната да се дестабилизира и да валят заплахи за създаване на правителствена криза - при тази международна обстановка и то по време на избори. Премиерът е редно да гледа сериозно на стабилността на държавата.

Това коментира кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков по повод думите на премиера Бойко Борисов, че ако реформаторите не се държат като управляващи, ще им каже "довиждане".

"По повод гневната реакция на премиера днес в Народното събрание, искам ясно да заявя, че не виждам защо се ядосва от резултатите от едно набързо спретнато заседание в кабинета на г-жа Цачева, където се роди квадратчето, облагодетелстващо върхушката в страната.

Показателно е днешното единодействие между националистите и ГЕРБ… Добре е изборите да са честни. Не виждам защо ги е страх от това? Гласът на всеки българин е важен! Това е негово конституционно право. Или на някого вече му пречи и Конституцията?!", написа Трайков във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

10

Victimized

14.10 2016 в 20:04

Ама тя ЦеЦа е кандидатирана точно за да загуби , бибитко осигури на внучето живота , време е да се оттегли от поста ....

12530

9

синя сова

14.10 2016 в 19:46

Най-важната битка за победата на държавността ще е на изборите за президент на 6.11.2016!Дали ще опитаме да тикнем магарето на борисов на 5-то място или на 8-мо място...или да си заровим и този път главите в пясъка...

18551

8

Нострадамус

14.10 2016 в 17:02

Боко вече търси повод да абдикира от власт защото облаците над сего се сгъстяват. Русия иска МИЛИАРД и СТО милиона до края на годината, ЕС започна да спира крадливите му европроекти, парите в държавата свършват въпреки изтеглените 25 МИЛИАРДА заеми, магарето му Цецка НЯМА да спечели изборите, народа определено започна да негодува от немотията и псевдо-управлението му, ЕС спира евросредствата от 2020г., авторитета му в ЕС и USA рухна след рекета, koйто извърши в полза на Ергодан, мигранти заплашват да залеят България, а тези които са в страната трябва да бъдат настанени в собствени жилища със здравни застраховки, лични лекари и ежемесечни доходи далеч превишаваши средната пенсия за страната и не на последно мясти „личните” му депутати се отвратиха от постоянните простотии, които сътворява ежедневно.

13056

6

Какавидков

14.10 2016 в 15:21

Tрайко, не ставай смешен.

20699

5

Новак

14.10 2016 в 15:19

Боко под стабилност разбира никой да не го критикува и да е оставен на мира да краде.
Затова плаши под път и над път с предсрочни избори. Най-много се плашат от това обаче неговите келемета и дезертьорите от РБ - така може благините за тях да секнат. И всички вкупом пеят песента за армагедона, който ще дойде ако Тиквун не е на власт.
За н-ти път пиша - Тиквата руши държавността в България - поредното доказателство е от днес- върна депутатите си в залата. Тоа че тези депутати са пасмина разбойници е ясно - преди два часа гласуваха "За" почивка, сега се обръщат на 180 градуса и вече са убедени, че трябва да работят до изборите. То бива , бива мекотели , ама вол за мезе не бива.
И за казва държава говорим, за какви институции, какво разделение на властите?

10538

4

Black Hex

14.10 2016 в 15:12

Много по-лесно е "извънредно положение" като във Франция и суспендиране на част от Конституцията на неопределен период. Пък да не казвам колко по-евтино ше им излезе.
роско шматката като стана Президент, щот за малко като са закле беше такъв, после се омаскари и се превърна в Прецедент, та тогава някъде получи. едни доклади по въпросите на националната сигурност. В тях има подробно описани ситуации, за които се твърди, че службите не са готови да реагират. Е те и сега не са готови.

10538

2

Black Hex

14.10 2016 в 14:53

true, true.

12212

1

terorero

14.10 2016 в 14:48

Трайков, хем беше министър на Борисов, хем сега си издигнат от РБ, които са му коалоционен партньор на тоя мутренски толуп. Айде само да не се праиме на еманципирани само, че просто от тук виждам, как на втори тур ще подкрепите Цецка "в името на стабилността"! Продажни, жалки човечета. Дай боже някой ден ние да изпреварим съдбата и да ви изпълним присъдата в рамките на този живот. Със сигурност милиони го искат. Колкото повече отлагата, толкова по-сериозни ще са последствията. И за вас и за нас. тва е положението.
 
X

Подкастът на OFFNews