Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Цветанов: Управление на БСП и ДПС ще доведе до нова катастрофа за България

ОFFNews 11 март 2017 в 14:37 4862 4

Снимка ГЕРБ

Не трябва да допускаме БСП и ДПС да се върнат на власт, защото това ще има катастрофален ефект върху развитието на България. ГЕРБ доказа, че може да ръководи страната. Ние предлагаме реални решения за развитието и стабилността на България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Търговище. Заедно с него бе и водачът на листата на ГЕРБ-Търговище Теменужка Петкова.

Цветанов заяви, че ГЕРБ се стреми да преодолее разделението, да има диалог и уважение, но опонентите на партията подхождат агресивно. “Политическите ни опоненти залагат на популизъм и внушения, за да омаловажат постигнатото от нас. Благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ имаме бюджетен излишък, икономически ръст, ниска безработица и драстично увеличаване на туристите в България. Повишаването на доходите и пенсиите се постига на базата на развита икономика, каквато може да гарантира само ГЕРБ. Затова ни е нужна категорична победа на 26-ти март”, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че винаги, когато управлява, БСП оставя държавата задлъжняла. “За две години на власт с кабинета “Орешарски” имаха възможност да постигнат това, което обещават сега, но не го направиха. Единственото, което постигнаха, бе спирането на еврофондовете. ГЕРБ върна доверието на европейските ни партньори към България”, посочи той.

Цветанов подчерта, че Теменужка Петкова е страхотен професионалист с голямо сърце. “Сигурен съм, че жителите на Търговище ще се гордеят с министър в следващ управленски мандат на ГЕРБ, избран от техния регион”, каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

2

Нострадамус

11.03 2017 в 14:53

Dоклада на Държавния департамент на САЩ : Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 2016 година. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm#wrapper

18551

1

Нострадамус

11.03 2017 в 14:52

През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид-ПОЖАРНИКАР обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА„. Благодаря Ви Българи за правилния избор на 26 Март 2017! Победа за България!!! Нека да изпратим групировката ГЕРБ ЗАВИНАГИ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА.


 
X

Да помогнем на украинските деца!