Цветанов обеща път Мездра - Ботевград

OFFNews 08 март 2017 в 11:33 2652 2

Цветанов подари гербери на шивачките във Враца.

Забавянето в развитието на Северозападна България се дължи на това, че няма изградена инфраструктура, необходима за привличане на инвеститори. Основният ни управленски приоритет в следващ мандат на ГЕРБ е изграждането на пътя Мездра – Ботевград.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред работещите в шивашкото предприятие „РБО“ ЕООД във Враца. По думите му, с изграждане на скоростния път областите Видин, Монтана и Враца ще бъдат свързани с тази пътна артерия, което е особено важно за развитието на региона.

Според зам.-председателя на ГЕРБ предстоящите избори са решаващи за бъдещето на страната ни и на Северозапада. „Затова е важно хората да не се поддават на внушения и спекулации, които се тиражират в публичното пространство.

Няма политик, който да не иска да се увеличат заплатите, но това може да се случи само в следствие на висок икономически растеж. За да има бизнес и работни места, е нужна стабилност. Нека на 26-ти март направим информиран и цивилизован избор и да гласуваме за реалните решения за България“, призова присъстващите Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ-Враца инж. Петя Аврамова изтъкна, че партията издига за народни представители местни хора, които са доказали своите професионални качества.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

08.03 2017 в 12:29

Наистина нямам търпение да приключи тая изборна одисея. Гади ми се вече от престъпно лицемерие.

12779

1

Немец

08.03 2017 в 12:15

Хахахахахахаха...за кой ли път,за кой ли път,обещавате нещо което няма как да стане в близките 20 год