Цветанов не знаел нищо за тефтерчето на Цар Киро

Последна промяна на 23 януари 2014 в 12:21 1614 1

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

"За това тефтерче в детайли разбрах от медиите вчера. Разбрах от медиите за разговора, който е провел Ваньо Танов с председателя на ДАНС. Оттам нататък нямам никаква информация какво се е случвало, какъв е този тефтер, дали е автентичен, дали не е."

Това заяви в кулоарите на парламента бившият вътрешен министър Цветан Цветанов в коментар по излязлото преди дни тефтерче на ромския бос цар Киро.

Според зам.-председателя на ПГ ГЕРБ то е извадено, за да изместви общественото внимание от важните теми в държавата.

"Надявах се, че първият ви въпрос ще бъде каква вие оценката за евродоклада, а вие не питате за доклада, което означава, че това е изиграло своята роля", отбеляза Цветанов.

По повод твърденията, че Цар Киро има осъдителна присъда, защото не е спазил уговорката да осигури гласове на ГЕРБ, Цветан заяви, че подобно обвинение е "несъстоятелно" и "нелепо".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.01 2014 в 12:43

http://mejdu-redovete.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B8-sms-%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D 1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%87-%D0%BA%D0%BE%D0%B9/


Хипотезите „Кой, кога и защо е „източил” личната кореспонденция от телефона на Кулезич“ са няколко, като водещ критерий в подбора е мотивът. По метода на изключването може да се предположи, че въпросното мероприятие е дело на лично засегнати; на хора, които не хранят топли чувства и към Кулезич, и към тези, на които е изпращала SMS-и. В сутрешното предаване на Нова топ журналистката подчерта, че в телефона й има съобщения до много и различни политици, но публично афиширани са само онези, осветляващи взаимоотношенията й с двете основни фигури в ГЕРБ – Бойко Борисов и Цветан Цветанов.