Цветан Василев: Бареков беше грешка

Offnews Последна промяна на 30 юли 2014 в 10:17 18265 25

Цветан Василев

Назначаването на Николай Бареков за изпълнителен директор на ТВ7 е било грешка. 

Това казва в поредното си писмо до медиите банкерът Цветан Василев, за който официално се знае, че е в Австрия.

Банкерът отговаря на внесения от РЗС сигнал за нерегламентирано финансиране на партията на Николай Бареков "България без цензура". Според лидера на РЗС посредник е предавал огромни суми в брой от Василев към Бареков. 

В писмото си Цветан Василев съветва РЗС куфарчетата да бъдат търсени сред кръговете, атакували КТБ.

Пълният текст на писмото беше публикуван от БГНЕС:

Днес (29 юли, бел.ред.) за пореден път моето име беше забъркано в конспиративните теории за управлението на задкулисието в България. Този път от "свръхинформирания" господин Янев, който се превърна в специалист по "парични трансфери" от времето на ранния капитализъм.

Искам да подчертая, че направих грешка да препоръчам господин Бареков за изпълнителен директор на собствениците на ТВ7 преди време. Наложи се господинът да бъде "награждаван", за да бъде освободен от поста си. Съмненията относно неговата финансова коректност обаче останаха.

Специалистите по "парични трансфери" в куфарчета, господин Янев, търсете в кръга на онези, които подготвиха и осъществиха атаката срещу мене и КТБ АД. Както и сред онези никому неизвестни и трудно изразяващи се на разбираем език Юди, които "моралните стожери" на обществото подготвиха и опълчиха срещу мене с една-единствена цел — да им помогнат да окрадат атрактивните активи, финансирани от банката.

Кой знае, може би пък и част от претендираните липси в компаниите, менажирани "успешно" в мое отсъствие, да са поели в подобна посока.

А за това, на кого слугува Бареков, най-добре свидетелстват неговите декларации от последния месец. По думите им ще ги познаете, г-н Янев! И по вестниците!", се казва в писмото на Цветан Василев, изпратено до медиите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.08 2014 в 10:19

@мнение от IP,
значи,ти признаваш, че мафия е равносилно на държава? Понеже, именно парите на държавата - на всички нейни фирми, на всички партии от 2001 год. насам са или поне доскоро бяха натрупани в КТБ, като за най-сигурно,щото.Като казвам всички партии, имам предвид НДСВ, ДПС, ГЕРБ, БСП, сегашните Барекови средства,тези на Пеевски, за които всички вече знаем, и др., и др.

31.07 2014 в 19:47

...Чичко, къде са ти паричките?
- Във торбичките.
- А къде са ти торбичките?
- Под очичките...

...Значи тОЙ е невинен...
...Или пък не...
...'Ба ли му мамата...

...Е Е е ееей, тоя Бареков е гоуем мафиот бе.

30.07 2014 в 20:17

грешка, да.
той баща му си отрязал топките наскоро , да не се срами човека, загдето е направил такъв измеряр.
БББ = България без бареков.
Чакаме.

30.07 2014 в 19:13

Точно преди 5 минути гледах интервюто на бившия министър на финансите Христина Вучева пред Димитър Цонев-тя с аргументи и цифри доказа ,че Държавният бюджет няма нужда от актуализиране защото в хазната има повече от 7 милиарда лева.Има пари за всичко...Питам сега с какво държат бОйко бОрисов за вратлето,как му дръпнаха юздичката ,та той до вчера беше ЗА актуализиране на бюджета,а днес е ПРОТИВ...питам пак КОЙ?КОЙ му дръпна юздичката?

30.07 2014 в 17:57

Понеже всички знаем един факт-Цв.вАсилев и бОйко бОрисов си бяха добри "приятели".Вчера в Нар.събрание бОрисов и гербарите яростно защитаваха актуализацията на бюджета,включително да бъде рефинансирана КТБ.Днес се извъртяха на 180 градуса ,зарязват всичко и няма да актуализират бюджета,няма да рефинансират КТБ.Това го искат и техните другарчета от бсп.Значи 1.държавата не е пред фалит .2.Понеже "групировката",която нападна КТБ ,по скоро ще иска тя да фалира...И се питам каква връзка има бОйко бОрисов с нападението над КТБ и групировката?...А ако всичко ,което казва тази грешка Бареков е вярно?

30.07 2014 в 17:49

...не по думите, по делата ще ги познаете!

30.07 2014 в 16:58

Няма да се върне.Те милионерите ходят при него и там си получават парите.Естествено само определени хора,дребните риби,да пият една студена вода.Да сти чули в последно време Веждичката да реве за паричките? Нееееееееее,ами той сигурно си ги взееееееее.

30.07 2014 в 16:38

Тя и майка му е на същото мнение.
Горката, ако е знаела какво лайно ще излезе, да си е направила сама аборт.

30.07 2014 в 16:33

Доста неясноти в това писмо: "направих грешка да препоръчам господин Бареков за изпълнителен директор на собствениците на ТВ7..". Какво значение има за него, какви са проблемите на собствениците на ТВ7 с техния изп. дир.? Те, като са имали проблеми с препоръчания им директор, защо се е наложило да го "награждават" а не са го уволнили? Какво значи "награждавам" - платили да напусне,или нещо друго, още повече, че са имали съмнения за финансовата му коректност?
Чудна работа, назначават си препоръчан директор, след това се чудят как да се отърват от него и вместо да го уволнят, решават да платят турне за него и цял цирк из страната, при положение, че ТВ7 от години е на загуба.
Като не са казва истината, кой и защо му е платил за цирка, а се измислят оправдания, се получава ей такава глупост.

30.07 2014 в 13:34

@Агентка 007
това вицът на деня ли е:). То и мафията си има интелигентни счетоводители. Понякога ги отстрелва. Ама то си влиза в договора с дявола.