Цирк в НС: "Атака" призова мутрата да си сложи капута и да излезе от политиката

Елица Мартинова 28 май 2014 в 09:28 20055 34

Десислав Чуколов
Десислав Чуколов

"Атака" ще поиска касиране на изборите за Европейски парламент, съобщи в кулоарите на парламента зам.-председателят на ПГ "Атака" Десислав Чуколов на ударен сутрешен брифинг в Народното събрание.

Националистите използваха присъствието на медиите за изявление преди началото на пленарното заседание. Пред журналистите застана почти цялата парламентарна група, с изключение на председателя й Волен Сидеров.

Чуколов започна с благ тон, обръщайки се към "уважаемите колеги" журналисти. Той посочи, че в изборния ден медиите са излъчили десетки сигнали за търговия с гласове, осъществявана от почти всички политически сили без "Атака".

Той посочи, че националистите изпълняват съвестно задълженията, с които ги е натоварил избирателят, като идват на работа в парламента. Чуколов обаче заяви, че настоящото в Народно събрание се организират измами. Като основен виновник за посочи ГЕРБ и "България без цензура".

След това Чуколов повиши тона, за да попита къде е сега "милият главен прокурор", за да изрази мнение по купуването на гласове.

Накрая депутатът премина към викове обръщайки се към медиите с думите, че докато прокуратурата не разследва изборните измами, "Атака" няма да отговарят на "гадните, злобарски въпроси" на журналистите.
Националистите са убедени, че в най-скоро време ГЕРБ и ББЦ ще започнат съвместни действия. Прогнозите си Чуколов обобщи така: "Ще видите как една мутра си слага капут!"

Атакистът обяви, че ще иска касиране на вота и в пленарна зала, а думите му предизвикаха възмущението на ГЕРБ, на което Чуколов отговори със същите думи: "Мутрата да си сложи капута и да напусне нашата политика!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!