Станишев: Най-лесно е да замина за Брюксел и да бъда симпатичен

Нели Чолашка 01 май 2014 в 10:17 2298 15

Сергей Станишев на предизборна обиколка в страната.

„За мен е най-лесно да замина за Брюксел. И там да си живея, да ме харесват и да бъда симпатичен. Тук, в България, ще стоя по-добре, когато съм далеч. Ние по принцип уважаваме някой, който е далеч, особено в Брюксел".

Това е обявил лидерът на БСП и водач на листата на "Коалиция за България" за евровота Сергей Станишев при откриването на кампанията в Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на Партията.

Представители на бизнеса от града, с които Станишев се срещнал, благодарили на Станишев, че въпреки високия си пост като президент на ПЕС, не ги е забравил и е седнал на една маса с тях, за да чуе техните мнения и предложения.

Лидерът на социалистите не е пропуснал да спомене как БСП е освободила държавата, обществото и икономиката от пагубното управление на ГЕРБ.

„Няма да ви е лесно тук. Във Видин казаха Мая Манолова да не се надява, че ще бъде първа по резултат в национален мащаб, защото те ще държат първенството.

В Перник Ангел Найденов вдигна летвата и каза, че перничани също няма да се дадат. Обявявам благородно състезание в БСП за първо място в страната на европейските избори“, казал в заключение Станишев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!