Бареков се хвали: Мои фенове приклещиха Станишев в тоалетна

Николаос Цитиридис Последна промяна на 28 април 2014 в 15:18 8221 26

Симпатизанти на "България без цензура" и ВМРО са приклещили Сергей Станишев с въпроси в бензиностанция край Сандански, в резултат на което лидерът на БСП и председател на ПЕС се скрил в тоалетните.

С информацията, разпространявана в сайтове от няколко дни, се похвали пред OFFNews лидерът на "България без цензура" Николай Бареков.

"Инцидентът" станал на 13 април.

По думите на Бареков, лидерът на ПЕС се скрил от десетките хора в тоалетните на заведението.

"Нашите симпатизанти са били в района, тъй като същия ден ББЦ имаше събитие в Сандански. Станишев пък ни копира кампанията и той е бил в града по същото време", разказа Бареков.

Потърсихме за коментар Сергей Станишев, който не отговаряше на телефона си, за това го попитахме чрез SMS за инцидента.

Нашият въпрос беше:

... а неговият първи отговор:

Учудени от знака за евро, попитахме:

... след което лидерът на БСП отговори с:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.05 2014 в 23:09

ПУБЛИЧЕН АНОНИМЕН СИГНАЛ срещу лицето НИКОЛАЙ БАРЕКОВ

Докладвам на всеослушание, че лицето Николай Бареков /познат като Дудука в някои специфично-сексуални, народно-артистични среди/ е опасен за обществения ред, благоприличие, физическо и психическо здраве.
Нека четат внимателно народния любимец Делян Пеевски, неговата медийна майка-праска Ирена Кръстева, и задунайските управители Цветан Василев и Ахмед Доган, нека четат и всички знайно-незнайни господа и госпожи Олигарси и Олигархчета, начело с господин Олигарски. /Безплатно е – могат да четат и Обикновените Олигофрени, ... щом всяка седмица успяват да си купят и прочетат вестник „Уикенд”, без да се изцапат в него/
Деляне, Догане, Ирено, Цветане! Имам достоверна оперативна информация, че лицето Николай Бареков работи срещу Вас – моралните стожери на нацията!
Той лицемерно ви целува ръцете /и други, по-скришни места/, харчи ви нашироко парите, но всъщност дълбоко ви заблуждава, във връзка с платения от вас негов проект „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”. Тоз подлец всъщност е решил да ви изпързаля, да ви издърпа килимчето, направо – да ви разкаже игричките... На вас – големите играчи!!! Докато вие давате луди пари на тоз Дудук, той подло и лицемерно ви гласи гаден номер, забива ви нож в гърба:
Дудука казал, че щом станел Премиер /работата била вече уредена, и то с ваша помощ/, щял ... да ви бие дуспата! Щял, представете си, да отстреля заедно с Вас, и цялата Света Олигархия от ДС и КГБ, дето ореола и осветява, с платена от Газпром светлина, правилния път на България вече 25 години...
О,О, Олигарси, напразно харчите за тоз подлец и лицемер спечелените с много /наша/ пот и кръв, /ваши/ пари! Зад гърба ви, всъщност подлият Дудук го играе на патриот, прави се на светец - същи нов Левски, с извинение! Чува се, говорел по тайни седенки: Ако спечелел – щял да спечели цял народ, ако загубел – губела само светата Олигархия... Тая, дето му плаща сметките!!!
Господа Олигарси, Олигархчета, и Обикновени Олигофрени, не виждате ли: Туй момченце вече се е взело много на сериозно! Не усещате ли, че направо си е повярвал – щял да спечели цял народ?! Да спечели милион - добре, да спечели милиард – още по-добре... Ама да спечели цял народ, хайде де – че кой ще го изтърпи, тоз жалък неблагодарен посерко и смешник!?...
Бареков - премиер! Бареков – спасител!! Бареков – на всяко гърне похлупак!!! Докога, питам аз, господа и другари, ще търпите тез негови тъпи селски номера? Докато ви изпързаля-я-я, отговаря разума и опита на здравите сили, нали!?... Е, трябва ли, тогава, после, зорлем... като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като Емил Кюлев???
Затова, преди Дудука да е сгазил лука, преди да е осрал цяла България, спасявайки я от Вас – моля ви, вземете спешни мерки:
Щом Бареков иска да е Премиер – уредете му премиера в някоя ваша чалга-телевизия, да весели народа, по живо, по здраво!
Щом Бареков иска да е Спасител – пратете го спасител на плажа в Слънчев бряг, да спасява народа цяло лято, колкото си ще!
Изобщо, ако наистина сте Олигарси, ако все още ви се чува думата: Не се трае вече таз простотия! Спрете тоз тъп сериал, стига тоз бездарен бигбрадър!
С ДУДУКА – ДО ТУКА, ПРЕДИ ДА СГАЗИ ЛУКА !!!

29.04 2014 в 00:50

Интервюирали сте го по всички правила на качествената журналистика...

28.04 2014 в 22:04

Очаквам доста по-високо ниво от този сайт...

28.04 2014 в 20:51

Уважаеми собственици на сайта, редактори и сътрудници.
Искам да ви уведомя, че всякаква информация, свързана с въпросното лице е вредна за вас и другите около нас!

28.04 2014 в 18:46

Поредните простотии, за да се отмества общественото мнение от съществени неща, като например увеличаването на майчинството на две години и половина... В ромските махали вече се уформя професия майка.

28.04 2014 в 18:21

Нормално Сергейчо да се смее било му е приятно с толкова мъже

28.04 2014 в 18:01

Самуиле, конкуренцията е жестока!

28.04 2014 в 17:51

Само аз ли съм учуден, че бивш премиер на страната пише по телефона си като четиринайсет годишен хипстър???

28.04 2014 в 17:37

OMFG!!!
хахахаха

28.04 2014 в 17:01

Владо, какво му надувате гайдата на Бюреков?! Замислете се малко, че само това му е мерака на мазния изтърсак да го обсъжда цяла БГ! Хайде малко благоприличие, холам, защо репортвате че гонят политиците по кенефите? Това ли е новината, че еди кой си не го оставят да кенза дори...