''Слави и неговите идеи трябва да останат в миналото''

Всяко шоу си има своето време, каза Кирил Петков

OFFNews 28 август 2022 в 10:43 2973 9

Кирил Петков

Снимка gov.bg

Кирил Петков

Всяко шоу си има своето време. Шоуто, което Слави се опитва да прожектира на българския народ, имам чувството, че вече е старият сезон.

Това заяви пред bTV съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш премиер Кирил Петков по повод предложението на Слави Трифонов за референдум за президентска република.

Стига толкова драми, стига толкова чупене на правителства. Мисля, че Слави и неговите идеи трябва да останат в миналото, каза Петков.

Според мен това е евтин трик да се опитват да бъдат на вълната на някаква нова популярност, смята съпредседателят на "Продължаваме промяната".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

8

dolivo

28.08 2022 в 18:42

заболя ме главата да го прочета коментара отдолу, как го написа с такава лекота бе...

-2175

5

IvanGrozn

28.08 2022 в 13:36

Краси от люлин ли си бе ???

22548

3

dolivo

28.08 2022 в 12:23

трола коментатор с псевдоним Красимир, в задниците ви бръкна Петков за 7 месеца сякаш, та плюеш така пенливо. Обиди ръсиш като ученик търсещ да впечатли. Петков постигна в рекорден срок, най добрите резултати от 12 години насам и то в невероятно трудна обстановка на контраигра, саботаж на всяка крачка, и меко казано трудна коалиция с подставен играч, визирам ИТН. Много Голям е Кирил и екипа му. Или си кьорав да го прозреш, или си прост, или си платен, или си заблудена овца.

20 години горчивия, назидателен, простак Слави го държат разни схеми да крета в ефир някак си. Нито хумор, нито нещо оригинално е измислил освен някой друга чалга. Дори шоуто му е франчайз, който става за гледане когато някой друг го води, пише сценарий и прочие.

А Кирил не само че е прав за Слави, ами и възпитани е смекчил, да не каже че стария вампир е отживелица тупаща чувала с брашно, въртейки съмнителни пари. Щото Слави свойте не харчи отдавна, не е луд, а користен.

1000

2

Така е, Слави и другите еврофедералисти трябва да останете в миналото. За доброто на България и ЕС
 
X

Да помогнем на украинските деца!