Quantcast

Слави: Борисов се държи като обидена манекенка, не като премиер

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2020 в 16:01 3333 1

Телевизионният водещ и лидер на новорегистрираната партия "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува във фейсбук коментар по повод думите на премиера Бойко Борисов „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях“, изречени на вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет.

Трифонов припомня на министър-председателя, че неговата работа, привилегии и отговорност е да служи на всички български граждани, независимо от това дали го харесват или не и че той е премиер на всички български граждани, а не само на тези, които са гласували за ГЕРБ.

"Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България", заявява шоуменът политик.

Трифонов посочва и че с подобни изказвания Борисов се държи по-скоро като обидена манекенка, отколкото като премиер.

Ето текста на цялата му позиция:

От вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.

Думите са следните, цитирам: „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“

Това каза Бойко Борисов вчера.

Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български граждани, независимо от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател само на тези, които са гласували за ГЕРБ и за вас, а на всички български граждани. Поведението ви повече отива на обидена манекенка (да ми простят тези прекрасни жени), отколкото на министър-председател на една държава.

Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България. А вие, след като мислите и се държите така, явно не ставате за тази работа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

1

Hissarion

03.11 2020 в 09:43

Чалгарят на републиката все повече заприличва на Дарт Вейдър без маска.