Сидеров: Този парламент няма по-добра алтернатива

OFFNews 17 ноември 2013 в 18:59 3560 12

Волен Сидеров Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров Снимка: БГНЕС

 

„Гледам държавно отговорно, този парламент няма по-добра алтернатива”, заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред „Нова телевизия“. На влизане в сградата на телевизията, придружен от охрана и 30 симпатизанти – атакисти, той бе посрещнат и освиркан от няколко десетки протестиращи.

„Ако има вариант всички националисти да вземем властта, ще съборим парламента. А сега защо? Сега аз посочвам на парламента грешките. Нашата роля като коректив е важна. Ако ни няма, ще разбъркат нещата и ще се стараят да ни отстранят”, заяви Сидеров.

Лидерът на „Атака“ за пореден път убедено обвини протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски, че са платени. Младежите, които „скачали“ по полицаите по протестите, са получавали по 1000 лева, каза той и добави: „плащат се големи пари не само за присъствие на митинга”.

По думите му ред щяло да има, ако „начело на МВР стои „атакист”. „Имаме кадри, бихме могли да предложим такъв човек”, заяви Сидеров, който сериозно се закани да иска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев, който го последва като събеседник в предаването на Кеворк Кеворкян в „Нова“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!