Сидеров иска референдум за излизане от НАТО

Управляващите готвят поправки, които ще разрешат на наши военни да се бият под чуждо знаме, твърди нацоналистът

OFFNews 09 февруари 2015 в 15:42 24278 105

Снимка БГНЕС/Гергана Костадинова

Волен Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска "още утре" Министерският съвет да насрочи референдум с въпрос искат ли българските граждани България да остане член на НАТО.

Той има информация, че 2/3 от българите не искат България да членува в НАТО, не искат бази, не искат санкции срещу Русия.

Националистът призовава за създаване на широк политически фронт около идеята България незабавно да излезе от НАТО. Той кани всички, които са съгласни с идеята да се включат.

По думите му "Атака" е ядрото на тази идеология вече 10 години.

Според Сидеров България трябва да обяви неутралитет и не трябва да участва в никакви бойни действия срещу Русия и не трябва на наша територия да има нови американски военни, а тези, които съществуват да бъдат незабавно закрити.

По информация на лидера на "Атака" управляващите правят поправки в закона за отбраната, за да могат български военни да служат под чуждо командване, което по сега действащия закон е невъзможно.

"Цялото това бързане е предизвикано от предстоящото настаняване на натовски командващи, натовски войски и натовска военна техника. Не се заблуждавайте от лъжите на министър-председателя, на военния министър, че няма да има военна техника у нас.

Ще има. Ще има и база на НАТО. Това вече е решено от началниците на Борисов-Костов-Кунева и останалите колониални чиновници. С това България става мишена", предупреди Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!