Сестрата на Бойко Борисов съветва брат си да е по-мнителен

Петър Москов много иска да е здравен министър, твърди д-р Красимира Иванова

OFFNews 22 октомври 2014 в 09:01 7867 5

Д-р Красимира Иванова и Бойко Борисов.

Д-р Красимира Иванова, сестра на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съветва брат си в евентуалния си бъдещ мандат като премиер да бъде малко по-мнителен и да не се доверява чак толкова на хората от кръга около него.

Тя обяви това в интервю за bTV тази сутрин. В предишния си мандат той се опари именно от предоверяването си към определени личности, които не са оправдали доверието му, уточни сестрата на Барисов.

"Аз смятам, че правителство трябва да има, но трябва и да се види на каква цена би могло то да бъде създадено. Един такъв кабинет обаче трябва да е основан на програми и принципи, а не просто на базата да има управление, което да е безпринципно", коментира д-р Иванова.

Тя отбеляза, че никога не му е давала съвети на политическа тематика и когато се чуват си говорят обикновено на лични теми.

Според нея с държанието си в преговорите с ГЕРБ и агресивното си поведение от месеци насам Реформаторският блок се опитват да си осигурят определени министерски кресла в бъдещото правителство.

По думите й д-р Петър Москов от ДСБ се е устремил към поста на здравен министър. Сестрата на Борисов напомни, че Москов я е атакувал, когато е участвала в конкурс за директорския пост в АГ болницата "Шейново" (д-р Красимира Иванова е неонатолог).

"Аз не съм честитила на брат си поредната победа на партията му, а ще го направя, когато и ако той успее да състави едно правителство на принципна основа и от специалисти на различните постове, които да си свършат по най-добрия начин работата", каза още д-р Иванова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови