Ексклузивно Президентът връчи мандата на ИТН. Кандидатът за премиер е Пламен Николов (видео)

"Сатанизират Цветанов, за да отслабят ГЕРБ"

#ЦЕЦОЕНЕВИНЕН пишат депутатите му в социалните мрежи

Нели Чолашка Последна промяна на 13 февруари 2015 в 09:51 2340 14

Цвета Караянчева

Цветан Цветанов е сатанизиран, за да бъде отслабена ГЕРБ преди предстоящите местни избори.

Тази теза разви Цвета Караянчева от ГЕРБ в декларация от трибуната на парламента.

На 9 февруари Софийският апелативен съд потвърди осъдителната присъда за Цветанов по обвинението, че като вътрешен министър не е разрешил шест пъти използването на СРС срещу бившия ръководител на БОП – Велико Търново Орлин Тодоров. По това обвинение Цветанов получи 4 години затвор на първа инстанция.

"Присъдата срещу Цветан Цветанов всъщност бе прочетена от председателя на БСП още в края на март 2013 г. (тогава лидер на БСП е Сергей Станишев), дни след старателно организирания и осъществен метеж, който свали правителството на Бойко Борисов от власт.

На пресконференция на "Позитано" 20 беше размахан анонимен сигнал срещу бившия министър на вътрешните работи. Анонимката беше предадена публично на правоприлагащите институции с повелята, че зам.-председателят на ГЕРБ е виновен и институциите едва ли не са длъжни да официализират това партийно решение", заяви Караянчева.

Тя направи аналогия с начина, по който е действала БКП от 1944 до 1989 г.

"25 години нищо в главите на другарите от ляво не се е променило. Промениха се само банковите им сметки и личното им състояние. Останаха и пропагандните прийоми, с които Държавна сигурност манипулираше общественото мнение", нападна още БСП депутатката от ГЕРБ.

По думите й срещу Цветанов са използвани всякакви способи с цел да внушат на "непредубедените зрители", че той е подслушвал всеки български гражданин, а обществото е било подготвяно месеци наред, че Цветанов е виновен и е въпрос само на процедура, той да бъде осъден за неправомерно прилагане на СРС-та.

„Като отговорна политическа сила, ГЕРБ категорично не иска да се намесва в работата на независимия български съд. Противопоставяме се обаче на опитите съдебната система да бъде използвана като оръжие в ръцете на политически кръгове, които са готови да прекрачат всички демократични граници, за да се доберат до държавната и икономическата власт в страната. Настояваме председателят на парламентарната група на ГЕРБ да получи справедлив процес, съобразен с всички законови разпоредби и процедури”, каза в заключение Караянчева.

В защита на председателя на групата депутати от ГЕРБ пуснаха хаштага #ЦЕЦОЕНЕВИНЕН социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.01 2016 в 19:20

Погазил е закона, но прокуратурата не е доказала вина! Хахаха! Баси смеха!
И този човек ще прави съдебната реформа!

14.02 2015 в 16:58

Ето го престъпника, ЦЕЦО 6-ка, с доказани престъпления и вече ефективни присъди. Само като вкараме този мръсник в затвора с ефективни присъди и напълно законно ще покажем на ЕС, като румънците. ЧЕ И В БЪЛЛГАРИЯ ИМА БЕЗПРИСТРАСТЕНИ СПРАВЕДЛИВ СЪД. И ЧЕ НАЗЕВИСИМО ОТ ПОСТОВЕТЕ КОИТ О Е ЗАЕМАЛ, ПРЕСТЪПНИКА Е ПРЕСТЪПНИК, ЧЕ И ЗА НЕГО И ВСИЧКИ КАТО НЕГО СА В СИЛА ЗАКОНИТЕ НА РП - БЪЛГАРИЯ.
ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА, ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ...

13.02 2015 в 19:52

Тази пък цвета,"с голи гърди на амбразурата"защитава другарчетата си престъпници до последна капка кръв.И цВетанов и бОрисов са престъпници и бивши комунисти,а може би настоящи.Това ,че ошашавеният електорат си ги харесва и си гласува за тях обаче не е проблем само на ошашавения електорат,това е проблем на цялата ни държава...

13.02 2015 в 13:15

ГЕРП да обиждат на другари и комунисти. СмЕх.

13.02 2015 в 11:53

Настояваме председателят на парламентарната група на ГЕРБ да получи справедлив процес, съобразен с всички законови разпоредби и процедури.
И аз за това настоявам, ама ако беше така Цецо отдавна щеше да е в затвора и вече да е изкарал половината от първата си присъда (оная за 50 хил. лева).
А Стоян Тонев нямаше да излезе до края на живота си.
Та от ГЕРБ трябва да внимават, какво си пожелават, да не вземе да им се случи.

13.02 2015 в 11:42

Кога най-после ще има политици в затвора?
#КОГА?
#КОЙ ги пази?

13.02 2015 в 11:41

Добре бе като го сатанизират продължавайте да убивате хора както направихте с вещите му лица и свидетелите по делата. Като е невинен оборете фактите, че то и без свидетели пак има за какво да го съдят. Стига с тия полицейски опорни точки престъпникът си е престъпник и на челото му го пише. Да ходи в килията!

13.02 2015 в 11:28

До Homo Sapiens Ти си по зле и от самия Ц.Ц. Ходи да се лекуваш некъде,травестит смотан.

13.02 2015 в 11:09

Homo, постановката че и други мръсници са се измъкнали по някакъв начин от правосъдието не е продуктивна. Дайте да оневиним този, защото имало и други, че и по-лоши от него е несъстоятелно.

13.02 2015 в 11:07

Преди дни прокуратурата оттегли обвиненията към подслушвачите с цецомобила и към самия Цветан Цветанов. Мотивите на прокурора за оневиняване бяха изсмукани от пръстите. Освен Цветанов, помилван от прокуратурата, както се окачваше, по-лошо е, че са помилвани и няколко подслушвачи. Те сякаш са получили лиценз да продължат да подслушват незаконно. Те са “добрите” подслушвачи, а тези, които са подслушвали протестиращите са “лошите”. Подслушвачите ми са много по-добри от подслушвачите ти.
Преди година Цацаров съобщи, че в тефтерите-дневници на подслушвачите имало 875 телефона. Разрешение от съда имало за 160 и нещо от тях. Тоест - над 700 телефона са подслушвани незаконно. Прокуратурата прати при производителя в Лондон харддиска на цецомобила, да бъде възстановен, защото е изтрит от единия подслушвач, който беше обвинен и за възпрепятстване на правосъдието. Нищо повече не се чу нито за диска, нито за 875-те телифона. Последва оттелгляне на обвиненията. Тук-там из интернет се възмутиха. Но основните медии и телевизии замазаха скандала. И сега се опитват да раздухат като по-голям скандал непотвърдената до днес партенка на генерал Атанасов. Без съмнение той прави интрига. Предизвиква Протестна мрежа и т. нар. протестъри да вдигат шум.

Ivan Bakalov
http://e-vestnik.bg/22245/