Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Разбиха централата на "Атака" във Варна, Сидеров вини бития полицай

Нели Чолашка 14 януари 2014 в 11:31 7423 17

Атакистите в парламента.
Атакистите в парламента.

Партийните централите на "Атака" и ГЕРБ във Варна са били разбити с камък тази нощ около 3 ч., съобщиха от Варненската районна прокуратура.

Към настоящия момент разследването се води срещу неизвестен извършител. Наказанието за подобно престъпление е до 5 години лишаване от свобода, напомниха от прокуратурата.

От "Атака" обвиниха за посегателството над централата им близки до полиция от "Гранична полиция" Костадин Колев, който по данни на прокуратурата е ударен от лидера на нациналистите Волен Сидеров на летище Варна.

„Атака” разполага с данни, че близки до полицай Костадин Колев са извършили посегателството. Напомняме, че за полицай Колев излезе информация, че е свързан с криминалния контингент в града.

Това посегателство е поредната провокация, която е част от активните мероприятия, предприети срещу партията в последния месец" обявиха от пресцентъра на партията.

Сидеров започна да напада Колев, след като главния прокурор Сотир Цацаров поиска депутатския имунитет на националиста заради скандала и посегателството над полицай.

Лидерът на "Атака" обвини бития полицай в лъжесвидетелстване и поиска съдействието на вътрешния министър Цветлин Йовчев, който обаче защити Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!