ПФ предложи Поли Карастоянова за шеф на комисията по култура и медии

Ивайло Анев Последна промяна на 11 декември 2014 в 11:22 10049 8

Патриотичният фронт предложиха Полина Карастоянова за председател на комисията по култура и медии в Народното събрание.

Номинацията идва след оттеглянето на Слави Бинев от поста под натиска на протести.

Обяви я съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

"След като стана ясно, че трябва да издигнем нова кандидатура, вчера заседавахме и се спряхме на кандидатурата на Поли Карастоянова", заяви лидерът на НФСБ.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че Карастоянова е човек, който ще бъде приет от гилдията и има необходимите познания за поста. "Тя е диалогична личност и има желание за работа в тази насока", допълни Каракачанов.

Вчера Слави Бинев заяви, че няма да се кандидатира за шеф на комисията по спорта, като се размени с проф. Борислав Борисов от АБВ. 

Полина Карастоянова е завършила икономика в УНСС и втора магистърска степен по масови комуникации в Нов български университет. Работила е като стюардеса. През 2006 г. е сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията.

Карастоянова е в ръководството на партията на Слави Бинев "ГОРД" и стана депутат от квотата на партията, която е част от коалицията "Патриотичен фронт - ВМРО и НФСБ". Тя е член на комисията по култура и медии и беше един от защитниците на Бинев. Нейното име беше сред възможните кандидати за министър на туризма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.12 2014 в 21:33

Какво да се прави!?
Такъв е асортимента на Патриотичния фронт. Избира се между стюардеса и поп-фолк звезда.

11.12 2014 в 16:58

red or ded, ти па к'во само хленчиш бе, сопол виснал! няма статия дето да не си олигавил с хленчове и сълзи! оди пикай и лягай рано да спиш!

11.12 2014 в 16:52

Бишата стюардеса поне ще знае да сервира кафе!

11.12 2014 в 15:33

Еееей, ама няма угодия за вас бе, оръфляци от 1,2,3 и 4. Защо квичахте срещу Бинев, сега хак ви е!

11.12 2014 в 14:43

ИМАХ ПРЕДЧУВСТВИЕ - И АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ, НО СЕ ХВАНАХ НА БАС, ЧЕ ТЕЗИ ПРЪДЛЮВЦИ, ПуФитата, ОТ ПРЪДЛИВИЯ ФРОНТ, ЩЕ ДОКАРАТ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ БОКЛЛУК ОТ СЛАВИ БИНЕВ, ЗА ОТМЪЩЕНИЕ. СЕГА СЕ ПОДХИЛКВАТ: "НАЛИ РЕВАХТЕ СРЕЩУ ЧАЛГАРХОНТА - Е, НА ВИ СЕГА ЕКС-СТЮАРДЕСА, АВТЕНТИЧНА ПАРЦАЛЕСА, УРУСПИЯ ОТВСЯКЪДЕ, ТРОМБАТА И ПРОДУХАНА И В СРАВНЕНИЕ С НЕЯ БИВШАТА ПОДЛОГА НА СИДЕРОВ Е ЕДИН ИЗТЪНЧЕН АРИСТОКРАТ, ЕДИН ВЪЗДИГАТ ЦЕНИТЕЛ НА ИЗЯЩЕСТВОТО, ЕДИН МЕЦЕНАТ, ЕДИН АМБРОАЗ ВОЛАР. ЕДИН ГУГЕНХАЙМ. И АКО ЗА НЕГО КАЗАХ, ЧЕ Е МАЙОР ДЕЯНОВ ХХI ВЕК ОТ ПЛЪТ И КРЪВ - ТО ТАЗИ ПАСЪРМА Е РАДКАTA-ПИРАТКАTA НА ПАРЛАМЕНТА. СЕГА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ ЩЕ СИ НАТИСКАТ ПАРЦАЛИТЕ - ЩОТО И ТАЗ АКО Я МАХНАТ МОЖЕ ДА ТУРЯТ ОНЗИ ПРИПАДНИЧАВ НЕВРАСТЕНИК, ХИСТЕРИК, НЕГРАМОТНИК И НЕРВЬОЗЕН ПЕЛТЕК, БАШ ЛАКЕЯ НА ВИНКЕЛА, БАШ ИБРИКА, ОБЕР-ТЕЛЯКА, ЖИВАТА КЕРЕМИДА ЗА ТЪРКАНЕ КИРТА ОТ ПЕТИТЕ - ПЪРВОМ НА СИДЕРА, СЕГА НА ГЪЗЛЬО СИМЕОНОВ, НАЙ ТЪПИЯ СЛУГА С НАЙ КРЕСЛИВИЯ ГЛАС В "σκατά" КАБЕЛАРКАТА ВАЛЬО КАСАПОВ.

11.12 2014 в 13:16

Ииии бра ве, била за туризЪма ама ноо искала да е за културата, шото то си е същото, дали че продаваш кюфтеата на пияни рюсняци или картини - се си е у г ъзо. Ми да и я дават куртурата, и без това с тоа вид на завехнала к рва се куртури че опраа.

11.12 2014 в 11:57


Браво на руския "Патриотичен фронт"!
След Бранимир Ботев, зам. министър по туризма, Слави Бинев председател на парламентарната комидия по култура дойде ред и на партизанското котило Карастояново,с хоби "свалячка на милионери"
Голяма култура ще падне!

11.12 2014 в 11:32

http://www.blitz.bg/article/9336 Честито!!!!!