Пеевски е незаобиколим фактор, ПП-ДБ казват хоп, преди да скочат, според Диана Дамянова

OFFNews 10 декември 2023 в 11:02 2534 4

Диана Дамянова

Снимка Архив

Диана Дамянова

Дошъл е моментът за истинска коалиция в управлението. Сега правим коалиция, която наричаме некоалиция, скриваме от избирателя си - и трите партии го правят - действителното положение и се опитваме да изглеждаме все едно само едните управляват, а другите само подкрепят. Нещо, което е видно, че не е вярно.

Това каза PR експертът Диана Дамянова, която работеше за "Продължаваме промяната", по БНТ. 

"Това нанася вреда и на двете формации. Първо нанася вреда на ПП-ДБ, които очевидно са "изнасилени" от време на време да извършат или да не извършват неща. От друга страна, това започва да дискредитира и ГЕРБ, защото те някак си все по-явно влизат в управлението. Затова е дошъл моментът да се сключи истинска коалиция.", заяви Дамянова. 

По думите ѝ, ако всичко е разписано, скандалите ще се решават по споразумение и няма да са толкова публични.

Те изживяват един детско-юношески период на своята не-коалиция и съвсем скоро трябва да стигнат до истинското решение, допълни тя. 

Според Дамянова, в ПП-ДБ обичат да казват "хоп, преди да са скочили". Не трябва да правиш съобщения за оставки, които няма да получиш. Това не създава усещане за стабилност и доверие, обясни експертът. 

"В новия сценарий, новият Пеевски казва само неща, които ще се случат и които ще бъдат направени. Това създава един ореол около него. В момента той е човек, който успява да комуникира по начин, който създава впечатлението, че той взима решенията.", смята Диана Дамянова. 

По нейните думи, Пеевски е незаобиколим фактор и ще продължава да бъде такъв и в бъдеще.

Според Дамянова Бойко Борисов пък е изживял своя катарзис при протестите през 2020 години. 

Според нея симпатичната дама Ваня Григорова е с много опасни леви възгледи и хората трябва да внимават с нея. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

585

4

Stoyancho

11.12 2023 в 10:58

те винаги хвърлят рибата в тигана, преди да е уловена

2000

3

Райчо

10.12 2023 в 17:44

Имам много силното чувство, че г-жата е добре платена от някъде! Най-свестните журналисти ги натириха по разни сайтчета и останаха само най-продажните.

924

2

Diogen

10.12 2023 в 14:41

Голяма пиарка, едно време беше спикър на Мултигруп, после Газпром, навсякъде, където лапането е по-голямо. А си я спомням като мушмурок ученичка в най-елтния клас на 8-ма гимназия ( на старотомясто на Шишман) Беше заедно съссинчетата на Гриша Филипов и други величия на тошовизма. Дуанка е от тия, дето играят роляата на големо петле ветропоказател. Накъдето духа вятъра, натам сочи опашката и. Да не споменавам участието и в приватизирането на вестник Труд. Тогава с Кръстьо Петков (Бог да го проси) взеха доста сребърници, за да организират развода нс Труд с профсъюзите. История, която се повтаря...

870

1

Constanza

10.12 2023 в 12:28

Заобиколим е, заобиколим е, само че трябва да се върви три дни.

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки