Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Николай Радулов за ИТН: Дълго време ни повтаряха, че депутатите сме нищо

OFFNews 14 юни 2022 в 08:29 5785 6

Радулов

Снимка БГНЕС/архив

Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никои, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е много унизително за нас, заяви депутатът Николай Радулов, който вчера напусна ИТН, по Нова тв.

Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме. Но от негово име ни се казва какво да правим. При всеки опит да обясним, че сме народни представители и хората са ни избрали, ни се казва, че сме нищо и Слави Трифонов ни е вкарал в парламента. Хората ми казваха, че не искат да гласуват за Трифонов, но ще гласуват за мен, каза още Радулов.

„В миналото НС Тошко Йорданов го каза право в лицето на Ива Митева, която тогава беше председател на НС. Тя го попита дали няма да ни остави да вземаме решения, защото само отгоре ни се спускат нещата. Той каза: „Вие сте нищо. Слави ще взима решенията и ще ви казва какво да правите”, продължи Радулов. 

По думите му той е присъствал, "когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско". Той просто я увещаваше да поговорят, защото тя беше поддръжник да излезем от ПГ. Не знам какво се е случило”, заяви Радулов.

И уточни, че първоначално желаещите да напуснат парламентарната група на ИТН са били 10.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-480

6

Октим

14.06 2022 в 12:33

Беше въпрос на време чалгаджиите окончателно да покажат какво представляват, макар че всеки средно-интелигентен човек още от самото начало отлично виждаше и предугаждаше крайния резултат. Като разбира се не говоря за всички подлъгали се членове, а най-вече за главния гологлав башибозук и дясната му ръка Тошко - хибрид между военнопленник и клошар! НО ... честно казано ме изненада глупостта на предимно живеещите в чужбина, които гласуваха преди време основно за тях.

1030

5

наивник

14.06 2022 в 11:19

Чалгарите се наиграха.На следващите избори едва ли ще прескочат бариерата.А що се отнася до Тошко, ниският му ръст поражда властови комплекси, които са толкова големи, защото от мижитурка при Слави му се отдаде възможност в Народното събрание да издевателства над хора много по-умни и по-начетени от него.Казвам всичко това с уговорката, че не всички хора с нисък ръст са като него, напротив.Но при хора като Тошко злобата, мнителността и егото са в повече избивайки ръстовия си комплекс.

12073

4

IvanofRumen

14.06 2022 в 11:05

За другите от итн-то не зная, но сериозен и възрастен човек като проф. Радулов как се е оставил да се гаврят с него Тошкините комплексари? Е, това не мога да проумея.

75

3

230 млрд баксов

14.06 2022 в 09:35

Радулов: В началото на този парламент ни събра някакъв охранител на Слави и обяви, че поема политическото ръководство на група по сигурността. Идеята му беше да вкара в МВР двама души, компрометирани с побоите - единият бе зам.-директор на СДВР по време на протестите!!!!

Славчо е пълно копие на мутроПитека.


1810

2

Maxim

14.06 2022 в 09:17

То си личеше, още когато малък тошко Ви караше под строй до парламента с автобус. Все едно сте стадо овце и той чобанина. Мислех си тогава, няма ли от тази парл. група един достоен човек, та си траят да има токова отношение към тях. Пак мнаго ги търпяхте.
 
X

Подкастът на OFFNews