„Не мога да обръщам внимание на две каки, които се събрали и си говорят”

OFFNews 17 ноември 2015 в 14:42 11967 16

„Не мога да обръщам внимание на две свраки се събрали и си говорят”

Не мога да обръщам внимание на две каки, които се събрали и си говорят.

Това беше коментарът на премиера Бойко Борисов по повод записите на разговор между бившата шефка на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева и колежката ѝ съдия Румяна Ченалова. В тях се споменава и името на премиера. Според Владимира Янева, чрез свой човек във ВСС, Борисов обещал да не закача Янева. 

„Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия. Ние толкова усилия положихме и понесохме загуби заради упреци, които не се доказаха за подслушване и то от страна на държавата, а как си го позволяват участници да го правят или някой частно да го записва хората тогава влизаме в тяхното лично пространство. Аз не мога да забраня особено във фризьорските салони, при маникюристките – всички говорят за мене”, коментира пред журналисти Борисов, цитиран от "Фокус".

"Не мога да коментирам нещо, което изконно съм против. Когато двама души си говорят, а някой ги записва. Първо- не мога да кажа, дали са знаели или не са знаели, могат да си го направят и сами. С цялото му уважение не ми се коментират жълтини. Факт е, че от начина, по който от това, което чух да се коментира,че много правилно институциите са направили така, че тези хора не са на тези постове – това е положителното от цялата работа. Аз никога не съм се крил за моето мнение по въпроса и в Брюксел го казах искането Цветанов да получи 4 години, за операция „Червеи” трябва да получат 400 години. Аз съм казал и се получава една много интересна ситуация – Вие идвате като медии и ми задавате въпрос, аз ако не отговоря на въпроса сиреч нещо крия, ако ви отговоря следва, че се намесвам в съдебната система”, каза още Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Какво иска да промени Глас Народен в образованието