Милионерът Николай Банев ще се кандидатира за президент

OFFNews 03 април 2016 в 17:26 11297 21

Милионерът Николай Банев ще се кандидатира за президент на вота наесен. Още не сме избрали кандидата за вицепрезидент, обяви той в предаването "Комбина" по Нова тв. 

Това, което учредихме е властова партия. Целта ще е властта. Естествено, че Евразийският клуб ще стане партия. Категорични сме, че България трябва да напусне ЕС, заяви още Банев. 

Съпругата му Евгения Банева бе кандидат за евродепутат през 2014 г., тя бе издигната от инициативен комитет, но не успя да стигне до Брюксел. "Лимузините пак ще си караме, но с наше гориво", обеща тя днес, в коментар, ако съпругът й стане държавен глава.

Семейството обяви днес, че бизнесмените у нас са принудени да се включат в политиката, за да спасят себе си и имуществото си от геноцида на властта. "Лимузините пак ще си караме, но с наше гориво", обеща тя, ако съпругът й стане държавен глава.

През ноември миналата година полиция влезе в офисите на бизнесмена, поводът бе сигнал за взривове там. Край морето пък бе разрушен басейн на Баневи, построен незаконно според властите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!