Методи Андреев: Лазаров и Писанчев трябва да си подадат оставката

Ивайло Анев Последна промяна на 16 февруари 2015 в 18:30 4657 13

Снимка БГНЕС/Николай Драганов

Депутатът от ГЕРБ Методи Андреев

"Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и председателят на ДАНС Владимир Писанчев трябва да си подадат оставката".

Това каза в интервю пред bTV депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.

Позицията му е коренно противоположна на тази на премиера Бойко Борисов, който обяви, че двамата работят добре и не трябва да има размествания в службите.

„Най-голямото и компрометиращо обстоятелство за това управление би било ако тези хора останат на своите постове. Не мога да говоря по друг начин, защото бях един от хората, които протестираха по площадите. Не мога да приема факта, че се говори за оставане на такива личности на тези постове, защото те бяха назначени по времето, когато групировката „Кой” беше най-силна”, обясни Андреев.

"Писанчев и Светлозар Лазаров трябва да си подадат оставката заради разработката "Червеи". Абсурдно и невъзможно е след ясно заявеното мнение на обществото оставането на тези две персони на въпросните служби нямат право да останат там. Нагледахме се на политически назначения на тези постове", категоричен беше Андреев.

Той обясни, че с ветропоказатели, както депутатът определи двамата началници, не може да се прави реформа.

„Реформата се прави от смели и чисти хора, които работят за държавата, а не за корпоративни интереси. В държавата ни има съмнения за такава дейност по отношение на Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев”, заяви Методи Андреев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2015 в 13:41

Чш-ш-шшшшш кестин, штъ нАпънА и штъ разцепъ! И посли - на кумпот ут цепини сливи! Ная съ уптвъш да мъ дукарвъш кът ипонец ут Тукудъ на тритя месец кумандзирофкъ у Българя, чи шти ибъ маминциту мръсну долну шти ибъ!
ем лайно, ем истрещяла герберчуга. Ни зъ тъковани ни за салат ставъ.

17.02 2015 в 13:32

"бОйко бОрисов е психопат!", В ГЪЗА СИГЪНСКИ ДЪ ТЪ ЗУМБИРЪТ! ни кръди ток мъ маясъл тъкъвъ! Дъ ни ти спре вибратура мъ! Айди бегъй в дръгълевскуту коптор, ч и цигънски кумъндир и уткръднал две кукошки - дъ направити манджъ

17.02 2015 в 13:04

№ 10-Дали си "див кестен","антон" или каквото ще да е друго,но просташкият ти стил във форумите е ненадминат.Явно това е твоята запазена марка...Простотията,обидите и мръсотията,цинизмите,които ръсиш не са доказателство и с тях нищо не постигаш освен отвращение...Вървете по дяволите и ти и твоят банкянски циганин,слуга на ДС!...Какво да се прави какъвто е "матряла",такива са му и управниците...Дано Методи Андреев да успее да се осъзнае за грешката си и да напусне гЕрП преди да са го зомбирали и него...

17.02 2015 в 12:14

"бОйко бОрисов е психопат!", Фащай стария верен вибратор, намажи го с вазелин и си намести маясълите, дърта безделнице. Ей сега ще дойдат от "Социална Заетост" да ти връчат една метла и заедно със сигаснския "командир" да метете улици! Пари да си плащат тока сиганиту няма, ама време цял ден дъ дращи пу кампюръра с крадену ток има! И къща на три ката да дигни в Драгалевси има!Айде дърто, фащай вибратора, че и той сигурно с краден ток го подкарваш!

17.02 2015 в 12:06

№ 7-Имам едно умно предложение към теб-цялото това "писание",което си пуснал е чиста истина само ако смениш името на Методи Андреев с името на бОйко бОрисов...А ти умнико №8,всички ли гербари сте толкова тъпи,досущ като вашия 120-килограмов шеф,та освен простотии ,тъпизми и злоба,нищо друго не можете да напишете във форумите...

17.02 2015 в 10:11

"загрижен", "бОйко бОрисов е психопат!", "sc" и подобни уруспии и курви от драгалевския цигански нужник - да ходят да метат улиците по програма за социална заетост - вместо да серат по сайтовете. Манго Драгалеску от сиганското лабаратория "Радио Ереван" и той! Да мете улици! Какво като е сиганско "командир"? Да не Сар Киро или Цветелин Кънчев? Да не еправил сармички за Банго Васил на Нели Куцкова? Да мете улиците!

17.02 2015 в 01:56

Оставката трябва да си подаде М. Андреев.
Заради вманиачаване, депресивна хаотична агресивност, фантагористична конспиративна обсесия, налудничава оригофрения, остър синдром на натрапчива мисловна и поведенческа обремененост, паразитизъм, паталогични отклонения от общодопустимите стандарти за държавническо мислене, системни прояви на вредителство, нарцистично самозабравяне, вдетиняване, склонност към самоцелни пакости и мисловно подпавачество. Хора, не им давайте на такива да си играят с кибрит!

16.02 2015 в 23:44

И неговите му го казват, ама той - "Не, та не. Хората на #КОЙ се стараят....."

Баси малоумникът е тоя, ама не е луд който яде зелника, ами са малоумни тези дето гласуват за него!

Да оставиш за шеф на ДАНС заместник на Пеевски - значи си много прост, или разчиташ, че мартиятлът ти е много прост!

16.02 2015 в 22:21

мълчи, к0стовска пачавро.

16.02 2015 в 19:54

... тричленки и в горичката... колко пъти да обеснявам...

хахахахахахахахахахахаха