Quantcast

Методи Андреев: ДПС е агентурното име на ДС

Ива Оприкова Последна промяна на 05 февруари 2015 в 11:00 7122 7

Възродителният процес е едно голямо престъпление, а ДПС като политическа сила най-малко имат право да искат промяна в закона за гражданската регистрация, обяви в ефира на Нова телевизия бившият председател на Комисията по досиетата и настоящ депутат от Реформаторския блок Методи Андреев.

Защо сега решиха да заличат българските имена на починалите етнически турци от регистрите? Тази промяна трябваше да се случи в началото на демокрацията. ДПС управляваше години наред с наследниците на БКП, но не поиска нов закон, припомни депутатът.

"Името ДПС е агентурното име на ДС, която монополизира този вот, за да управлява", каза още Андреев и поясни, че през годините правата на етническите турци в България са защитавани от агенти и сътрудници на ДС на висоо ниво.

"Аген Сава, както е известен почетния председател на ДПС Ахмед Доган като сътрудник на ДС е получил над 9 хил. лева, за подаръци и ресторанти. Докато съгражданите му са били бити и репресирани той информира службите. Агент Павел или настоящият председател на движението също е работил в полза на ДС", обяви Андреев и попита къде е морала на партийните лидери на движението.

За обезвъзмездяване на българските турци от Възродителния процес вече се води дело в Страсбург. ДПС винаги си намират подходящия съдия, като им трябва, но за това дело не намериха, та го води неправителствена организация на българските турци и сега България ще загуби в Страсбург, посочи Андреев.

ДПС е партията на българската олигархия, на българската корупция, каза Андреев. Трябва да се отрежат всички финансови канали, по които текат далавераджийските им пари, настоя той.

90% от реториката в парламента беше емоционална, oбяви от своя страна депутатът от ДПС Янко Янков.

Законопроектът, който движението предлага  е съвсем скромен и е предизборен ангажимент към избирателите. Българските имена вече са заличени от регистрите и вече не са в употреба. А за мъртвите, техните наследници ще имат възможност да го направят като подадат молба”, поясни идеята на закона Янков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.02 2015 в 17:41

"Възродителният процес е едно голямо престъпление"

Честно ли възраждането е престъпление?

А потурчването, с алтернатива гавра+изтезания+смърт какво е?

Още малко ще ни препоръчате да се самоубиваме още по-масово ?

05.02 2015 в 17:35

чесъна се друса с лук-праз :)))))))))) и след това слуша какво му говорят червата чрез пръцкалника му - и - после пише:))))))

05.02 2015 в 13:39

Чесън, ти си предрусал нещо.. :)

05.02 2015 в 12:32

на мен ми изпадаха зъбите да повтарям, че нещата с ДС и ДПС не са чернобели.

Фактите: 1. ДПС е проект на ДС за контрол върху турското етническо малцинство. 2. Корупцията е най-съществената част от инструментариума за контрол. 3. В ДПС тече процес на еманципиране от създателите си, преориентиране и партията се опитва да води самостоятелна политика в полза на турския тежим. 4. ДС губи старите формални и неформални връзки и и е трудно да противодейства. (разбирайте го, че ако каруцата се обърне, първи ще се разбягват като мишки и няма да носят никаква отговорност)

Изводите: според едни, най-важният извод е, че ДПС е злото --> първосигнална цел - трябва да бъде премахнато. Това е пример за грешни анализ, изводи и целеполагане. Защо, защото резултатът ще бъде изпадане в безтегловност на турското етническо малцинство, което ще бъде "засмукано" от силната гравитация на Турция, а България ще се разпадне. Толкова е просто.
според други, изводът е, че етническият модел в БГ, добър/лош, до момента е осигурявал мирно съжителство на двата етноса за разлика от етническото противопоставяне и последвалите войни в останалите балкански страни. Приемате, че мирът струва пари и без корупция не става. Малко е гадно, но това е реалността. Целта трябва да бъде да се възпрепятства български партии да обслужват чужди интереси. Това важи не само за ДПС, но в още по-голяма степен за БСП и АТаКа. Цел трябва да бъде също така интеграцията на Турция в ЕС. По-добре съсед приятел, от колкото враг.

05.02 2015 в 12:12

та го води неправителствена организация на българските турци и сега България ще загуби в Страсбург,
Мда, поредното измислено дело, по което ще плащаме. и Всичко почна с онази идиотска декларация на Костов и ГЕРБ, че сме правили етническо прочистване. Е,не говорим за Холокоста или турския геноцид 5 в, а за имена, с които аз бих се срамувал в ЕС- не е модерно да си с такова име след случилото се в Париж. за геноцида 5в последното няма да ни обезщетят, нито за тракийските българи, ама ние ще плащаме на чалмите. С такива политици, предатели, това заслужаваме. И паметни плочи построиха на турските терористи и нарочно не показват по телевизията почитането на жертвите на турския тероризъм, но по цял денс слушаме за лошите българи и възродителния процес.

05.02 2015 в 11:52

Ето това е най-точното и кратко определение за ДПС! Веднъж и Мето да ми хареса.

@ Чесан, (може и нечесан да си, не знам) прочети написаното от теб и се опитай да си го преведеш на български

Поздрав!

05.02 2015 в 11:16

Всичко е вярно като факти, но първосигнално и грешно като изводи, а от там грешно като цели.