Quantcast

Методи Андреев получил плик с откъси от агентурното досие на Местан

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2015 в 10:07 8291 8

Снимка БГНЕС/Николай Драганов

Методи Андреев

В петък вечерта депутатът от ГЕРБ Методи Андреев е получил плик с формат А-4, в който имало откъси от досието на агент Павел - агентурното име на лидера на ДПС Лютви Местан.

"Това, което получих, ще предам на главния прокурор като сигнал. Нека да се справи с хората, които притежават такъв тип информация. Това е център, който действа необезпокояван от години.

Да кажат от прокуратурата дали са истински тези материали. Ще ги дам и на Комисията по досиетата - те да кажат дали са автентични документите. Няма да стана говорител на хора, които правят такива провокации.

Писмото съдържа компроматни материали. Наричам ги така, тъй като те не са изнесени официално", заяви Андреев", коментира Андреев пред Нова телевизия.

Андреев е решил вчера, че и други депутати са получили подобен плик, но после се оказало, че само до него е изпратен.

Методи Андреев е бивш председател на Комисията по досиетата. "Името ДПС е агентурното име на ДС", обяви преди дни депутатът.

В края на миналата година лидерът на ДПС обяви пред Нова телевизия, че никога не е писал и ред за службите на тоталитарна България.

В архивите е открито само негово картонче, но досие няма. Твърди се, че ако има, то то не е унищожено, а е изчезнало. 

"Бивши служители на ДС с научни титли са в основата на скандала с пуснатия плик с части от досието на Лютви Местан. Въпросните представители на академичната общност са близки до ДПС и с акцията целят да дискредитират народния представител от ГЕРБ Методи Андреев", коментира за "Фрог нюз" депутат, пожелал анонимност.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.02 2015 в 02:48

Запазил си го е, разбира се, за да ни отвори очите за нещо, което въобше не сме подозирали ! Местан - шейтан? Невъзможно - всички мислехме, че е ангел небесен.
Добре, че Андреев да ни обясни, че е ченге.

08.02 2015 в 02:23

Андреев нали фалшифицирахте досиетата. Нали не откриха да има ДС агенти и от кабинета Орешарски. Какъв е тоя агент Павел .. няма такъв :D Лустрацията не е нужна вече.

07.02 2015 в 14:46

Двама дърти съсли, много редовно ги канят в удобни за телевизии и истерично заклеймяват противника във всичките му позиции.Когато природата обрули някого и го прави неравностоен,той изпитва неистово омраза към нормалните хора.

07.02 2015 в 13:50

Местан е ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА! Той е един ДЕКОРАТИВЕН ПЕТЕЛ (рязан), който скоро ще бъде попарен и оскубан от Делян и Доган и за това в последно време КРЯКА ТАКА ГРЪМОГЛАСНО. Всички знаем, че когато една кокошка или петел се РАЗКРЯКАТ много - предстои КОЛЕНЕ!

07.02 2015 в 12:36

Е защо в неговата кутия? Дали не си го е запазил той, от времето когато беше шеф на комисията? Много сумнения.

07.02 2015 в 12:09

Когато се дават логични и научно обосновани доводи в полза на една програма добре но когато това е за да се усвоят 1млрд и в ползу Б Борисов вече намирисва!!!Всъщност идеята сама по себе си е добра но почакаите да видим какво всъщност ще се случи аз вече се досещам а вие????

07.02 2015 в 11:26

Коментари от рязани звъндаци не приемаме!Урода с псевдоним Павел е краино време да отиде в небитието!

07.02 2015 в 10:42

Няма нужда да се дискредитира този писклив дегенерат,това е станало още по време на зачатието му,за което сигурно и мама и тате са съжалили безкрайно,но какво да се прави отглеждането му е било хуманен акт,който той не е заслужил по никакъв начин.