Местан: Реформаторите споделят езика на омразата, да ги наричаме деформатори

OFFNews Последна промяна на 16 май 2015 в 20:36 3125 8

„Езикът на омразата вече се споделя от така наречените системни партии. Аз трудно различавам говоренето от трибуната на Патриотичния фронт и на така наречения Реформаторски блок, сред които виждам и някои бивши кадри на ДПС".

Това заяви председателят ДПС Лютви Местан по време на традиционния събор по повод годишнината от Възродителния процес, който се провежда в местността Демир баба теке край Исперих.

Той заяви, че Реформаторският блок (РБ) му изглеждат лика-прилика с Патриотичен фронт и дори "в някои отношения ги надминават".

"Аз не знам, дълбоко се съмнявам дали те имат капацитет да реформират страната, но едно е сигурно - вече са на път да деформират не само дясното, но и демокрацията. По-правилно е да ги наричаме деформатори на демократичните ценности на страната и не заслужават друга оценка, защото се прегърнаха с ултра-националистите и фашистите в България", заяви Мескан по повод РБ.

По време на днешното събитие лидерът на ДПС отново се обяви срещу евентуалните предложения за законови промени, които предвиждат ефективна присъда за предизборна агитация на майчин език.

“Не се боим от несправедливия закон, боим се и почитаме справедливия закон. Затова дори да приемат този закон, ние имaме огромната маса, огрoмната армия от толерантни избиратели, които ще победят злото със своята любов", каза още Местан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.05 2015 в 08:05

A БОЛЕСТИТЕ!

17.05 2015 в 08:04

A БОЛЕСТИТЕ ЗА МОДЕРАТОРИТЕ! ДУМОКРАТИ!

17.05 2015 в 08:02

мЕСТАНЕ,СЕЕШ ВЕТРОВЕ И ЩЕ ЖЪНЕШ БУРИ!дОСТА СЕ ОЯДЕ! зА АРМИЯТА ТИ-АНАДОЛА БРАТЧЕ! сТИГА СТЕ ОСИРААЛИ ЕВРОПА! зА ВАС -ГЛАВНИТЕ РАЗРУШИТЕЛИ НА БГ-ЗЛАТОТО И ДЕБЕЛИТЕ ПАРИЧНИ СМЕТКИ,АЗА АРМИЯТА ВИ НЕГРАМОТНИ ИЗБИТАТЕЛИ-СТИГАТ ПО ЕДНИ ШАЛВАРИ .ПОЛУЧАВАТ ДОСТАТЪЧНО ОТ ПРОСТИТУТУИРАЩИТЕ СИ ДЕЦА В ЧУЖБИНА! МАМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНА!

16.05 2015 в 22:40

A къде е Бисеров?

16.05 2015 в 21:34

A езикът на любовта на българските граждани от т.н.либерална партия с евроатлантически ценности,наричаща себе си "стратегическия"ресурс на България, само на турски ли звучи,двуличен ефенди? Точно ДПС ли ще дава оценка на капацитета на останалите партии?От толкова години "участие" в управлението имаме реална представа за вашия "капацитет"!!! А той е ненадминат в демагогията,в ограбването на държавата,в съзнателното противопоставяне и изолиране на част от населението и в предателството към националните интереси на България,за чиито граждани се представяте.

16.05 2015 в 21:29

На тоя резняк докога ще му давате трибуна да ръси простоотии и омраза?

16.05 2015 в 21:16

Много сте крадливи, Местане,и по лъжите ви бива, как искаш да те уважават.
Колкото до реформите, пречите тайно и явно по всички фронтове и после като не стане както трябва ревете, че няма реформа. Тия номера на бившата държавна сигурност са до болка познати.
Просто си сменете чипа и се научете да бъдете честни и почтени, в което дълбоко се съмнявам.

16.05 2015 в 20:54

Амииии....като се замисля....то и в ДПС има на отговорни постове кадри от реформаторската "школата". То не бяха "Бисери",то не бяха "Менти"...
Браво Лютви! Браво Местан-е!
Да... и няма нищо общо между ДПС,КТБ и МаминСвин ! Това не се забравя лесно.