"Мерси на Станишев за маковете, заводът за отпадъци е най-добър на Балканите"

OFFNews Последна промяна на 14 септември 2015 в 12:18 5743 15

Снимка Архив

Заводът за механично-биологично третиране в село Яна е най-голямото промишлено строителство с публични средства от 25 години насам и е ключов за функционирането на столицата.

Това каза кметът Йорданка Фандъкова при официалното откриване на завода за отпадъци. Фандъкова посочи, че заводът ще помогне софиянци да дишат по-чист въздух. 

Заварих преди няколко години затвореното депо в Суходол и балиращи машини. На днешния ден искам да сме по-отговорни и да не допускаме чрез политиката и личните амбиции на лидерите на партии да се подлага на изпитание здравето на хората, финансите на цял град", заяви Борисов. По думите му, заводът е 100% общински, на софиянци. "Приемаме, че всички са оказали своя принос. Благодаря на Сергей Станишев за маковете, които ми е оставил. Той ни амбицира да направим най-доброто нещо, правено на Балканите, заяви Борисов, цитиран от Фокус.

България постигна рекордно ниво на усвояване на евросредства - на 8 място сме, заяви заместник-председателят на ЕК и комисар по бюджет и човешки ресурси Кристалина Георгиева. "Приятно ми е да съм тук от името на Жан-Клод Юнкер, той много искаше да присъства. Той щеше да каже: "Браво, Бойко, браво, г-жо Фандъкова, браво, България", заяви още евкомисарят. 

Днес ще отрежем лентата на този завод, ще закрием наказателната процедура срещу страната ни, която се влачеше толкова много година. Този проект е един от най-големите, които финансираме в България", допълни Георгиева. Тя уточни, че третият етап на проекта ще бъде за 270 млн. лева.

Ще можем да използваме боклука, за да топлим нашите семейства на по-ниска цена. По този проект мъжката работа я свършиха жени, подчерта Кристалина Георгиева. 

Досега подкрепата ни за България възлиза на 4,5 млрд. евро, каза вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка Ласло Бараняй. Твърдо решени сме да подкрепяме икономическия растеж в България", заяви още Бараняй. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.09 2015 в 16:45

От къде пише Ръждяско няма значение :D От значение е дали човечеството ще се събуди от илюзиите си, дали ще разшири съзнанието си, ще помъдрее, поумнее, и дали ще се самоосъзнае, че сам твори реалността си. Дали най-накрая ще се превърне в колективна цивилизация действаща за най-висшето добро на цялото или ще бъде заличена като разединена, алчна измет :D

14.09 2015 в 18:47

"На днешния ден искам да сме по-отговорни и да не допускаме чрез политиката и личните амбиции на лидерите на партии да се подлага на изпитание здравето на хората, финансите на цял град", заяви Борисов."
А когато цялата страна беше блокирана заради властовата абсистенция на тиквоций, всичко си беше ОК?

14.09 2015 в 18:38

Желязко, то добре пиле майчино, ама защо така говориш все едно живееш на друга планета? Да не би да пишеш от Марс или от луните на Юпитер?

14.09 2015 в 18:04

Виж колко си филмиран, аз ти казвам истината, ти си мислиш, че ми се подиграваш :D

14.09 2015 в 17:45

Не забравяй и шапката от алуминиево фолио, че ХААРП си е майката ебало! :D

14.09 2015 в 17:26

пп: Успех!

14.09 2015 в 17:21

Такива ще са резултатите от потъването на човешкото съзнание в илюзиите на материализма, алчността и егоизма, вие се отделяте от реалността, забравяте, че сте част от нещо, без което нямаше да съществувате, сами си го създавате да е така, защото реално сте глупави и неосъзнати все още в много голяма степен :) А иначе за кемтрейлс ми е мн забавно някой като споменава, докато повечето от вас не подозират, че правителствата пръскат в атмосферата частици, които да отразяват светлината и така да намалят топлината, която прониква във вътрешните слоеве, с което се надяват да забавят глобалното затопляне, което те ви убеждават, че не е реално, или че не е причинено от човешките действия :D На мен ми е ясно, че вие няма да послушате това което ви говорят някои, ще отхвърлите на мига подобна информация, защото последователите на системата така са програмирани да реагират, и че ще ви дойде акъла едва когато ножа опре до кокала :D То си е за вас, вие си го правите, както казах заради материалистичните си егоистични капризи, в/у които по принцип си концентрирате вниманието и пропускате реалността около вас, която се случва :)

14.09 2015 в 16:50

А ти брой предстоящите наводнения и природни явления в следващите години :)

14.09 2015 в 16:18

Ръждяско, ходи брои кемтрейлс :)

14.09 2015 в 15:00

Не беше необходимо, на планетата така или иначе предстои период на почистване от отпадъци :)