Манолова: Ще е фатално за БСП, ако отново разочароваме хората

Ивайло Анев 08 октомври 2014 в 16:48 1974 7

„Следващо разочароващо поведение на БСП, според мен би било фатално за нашата партия”, заяви водачът на листата на БСП в Кюстендил Мая Манолова.

Според Манолова в момента администрацията и икономиката са в ступор, което се отразява на доходите и на живота на всеки един български гражданин.

„В крайна сметка тези, които гласуваха за нас на изборите, го направиха, за да решаваме в парламента техните проблеми, а не да си инатим и да решаваме междупартийни и вътрешнопартийни проблеми", коментира Манлова.

По думите й БСП трябва да отиде на консултациите през следващата седмица с едно конструктивно поведение и с ясното намерение да подкрепи важните за българските граждани приоритети.

"Не мисля, че сме по-умни от хората. Трябва да попитаме тези, които гласуваха за нас, какво мислят по отношение на подкрепа на едно бъдещо управление на ГЕРБ”, заяви Мая Манолова.

Според нея важното решение за отношението на БСП към предстоящото управление трябва да бъде взето при вътрешнопартийно допитване дали под формата на вътрешнопартиен референдум, или с използване на други средства, за да бъде чут всеки един социалист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови